Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuvanje granice

Suverenisti u saboru pozivaju na prosvjede protiv migranata: "Ta glupost otvorenih vrata EU je ništa drugo nego štetočina"

Aktualno Galerija Migranti - 1 Migranti - 1 Foto: Vijesti u 17 Migranti - 2 Migranti - 2 Foto: Vijesti u 17 Migranti - 3 Migranti - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Policija Galerija 1/4 >>
Hrvatski suverenisti od Vlade očekuju aktivniju zaštitu hrvatske granice od ilegalnih migranata.

Suverenisti su lokalno stanovništvo koje živi na područjima migrantske rute pozvali da izađe na prosvjede. Najavljeni migrantski kamp u Krnjaku, tvrde, postat će žarište problema.

Ono što se događa u Bosni i Hercegovini, kažu, događat će se i po hrvatskim općinama. Upozorili su na pokušaje ubojstva, silovanja te tučnjave među migrantima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traje spašavanje FOTO/VIDEO Stravičan napad na istok Ukrajine: Najmanje 16 mrtvih, velik broj ljudi još uvijek pod ruševinama

Pročitajte i ovo Ilustracija Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca

"Ta glupost otvorenih vrata EU je ništa drugo nego štetočina i opasnost za suverenitet Republike Hrvatske", poručio je Marko Milanović Litre.

"Gledajte nas je 3,8 milijuna. Kakve šanse mi imamo ako se želimo pepustiti toj masovnoj rijeci ili bolje rečeno oceanu takovih migranata koji žele preplaviti Europu. Pa mi smo prvi na udaru", rekao je Željko Sačić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene