Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBIO TROJICU

Sutra počinje suđenje Filipu Zavadlavu, odvjetnik: "Teško mi je reći u kakvom će biti stanju"

Filip Zavadlav
Filip Zavadlav DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Lampioni za žrtve Filipa Zavadlava Lampioni za žrtve Filipa Zavadlava Foto: DNEVNIK.hr Sutra počinje suđenje Filipu Zavadlavu - 3 Sutra počinje suđenje Filipu Zavadlavu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Branko Šerić Branko Šerić Foto: DNEVNIK.hr Filip Zavadlav Filip Zavadlav Foto: DNEVNIK.hr +1 Sutra počinje suđenje Filipu Zavadlavu - 1 Galerija 1/6 >>
Na županijskom sudu u Splitu sutra počinje suđenje trostrukom ubojici Filipu Zavadlavu kojemu se sudi zbog brutalnog trostrukog ubojstva. Njegov odvjetnik tvrdi da ne zna u kakvom će stanju dočekati suđenje.

Sutra na županijskom sudu u Splitu počinje suđenje trostrukom ubojici Filipu Zavadlavu koji će pod jakim policijskim osiguranjem biti doveden pred sudsko vijeće.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Duško Tanasković Nije mu prvi put Progutao žilete! Ubojica sa Zrća hitno završio u bolnici, pod rotirkama prebačen na hitnu

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo tereti ga da je 11. siječnja s 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića. Uhićen je iste večeri i odmah prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagreb.

Ako se Zavadlavu dokaže krivnja, prijeti mu i do 50 godina zatvora.

„Čuo sam se s Filipom, nedavno sam mu bio u posjetu u pritvoru, njemu je svaki put drugačije raspoloženje da tako kažem, stanje mu se psihičko mijenja tako da mi je teško prognozirati u kakvom će stanju biti sutra“, objasnio je odvjetnik Filipa Zavadlava, Branko Šerić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene