Na županijskom sudu u Splitu sutra počinje suđenje trostrukom ubojici Filipu Zavadlavu kojemu se sudi zbog brutalnog trostrukog ubojstva. Njegov odvjetnik tvrdi da ne zna u kakvom će stanju dočekati suđenje.

Galerija


Sutra na županijskom sudu u Splitu počinje suđenje trostrukom ubojici Filipu Zavadlavu koji će pod jakim policijskim osiguranjem biti doveden pred sudsko vijeće.

Vezani članci Poplava u Splitu, ilustracija Olujno nevrijeme na području Splita: Poplavili su podrumi, prometnice, bilo je odrona i kvarova električne infrastrukture Filip Zavadlav Stigli rezultati psihijatrijskog vještačenja: Filip Zavadlav bio je bitno smanjeno ubrojiv, prijeti mu i do 50 godina zatvora

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo tereti ga da je 11. siječnja s 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića. Uhićen je iste večeri i odmah prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagreb.

Ako se Zavadlavu dokaže krivnja, prijeti mu i do 50 godina zatvora.

„Čuo sam se s Filipom, nedavno sam mu bio u posjetu u pritvoru, njemu je svaki put drugačije raspoloženje da tako kažem, stanje mu se psihičko mijenja tako da mi je teško prognozirati u kakvom će stanju biti sutra“, objasnio je odvjetnik Filipa Zavadlava, Branko Šerić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr