Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vjenčali se u zatvoru

Supruga (20) Srđana Mlađana: "Baš je onakav kakvim sam ga zamišljala. Uvjerena sam da je on sad drugi čovjek"

Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi)
Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi)
Aktualno Galerija Srđan Mlađan - čovjek od čijeg skorg izlaska iz zatvora strepe svi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Srđan Mlađan - čovjek od čijeg skorg izlaska iz zatvora strepe svi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Srđan Mlađan (Foto: Dnevnik.hr) Srđan Mlađan (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi) Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi) Srđan Mlađan - čovjek od čijeg skorg izlaska iz zatvora strepe svi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Srđan Mlađan - čovjek od čijeg skorg izlaska iz zatvora strepe svi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Srđan Mlađan - čovjek od čijeg skorog izlaska iz zatvora strepe svi (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/5 >>
Elia Molnar (20) najzloglasnijeg hrvatskog ubojicu upoznala je preko pisama, a prvi put su se uživo vidjeli na vjenčanju u utorak u kaznionici u Lepoglavi.

"Znam da sve mlade sanjaju o bijeloj vjenčanici, velikoj svadbi negdje u lijepom okruženju, ali sve su to snovi. Ne pitajte me zašto sam Srđanu pisala. Uostalom zašto ne? Meni se ostvarilo ono što sam željela. Srđan je baš onakav kakvim sam ga zamišljala. Nit manje nit više, nego baš onakav", kazala je supruga najzloglasnijeg hrvatskog ubojice Srđana Mlađana (36) za Jutarnji. Par se vjenčao u utorak u zatvoru u Lepoglavi.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Mladen Šlogar MLADEN ŠLOGAR U zatvoru je umro ubojica Ivane Hodak

Elia Molnar (20) odabranika je prvi put uživo vidjela na vjenčanju koje je bilo u zatvoru, a zaljubili su se razmjenjujući pisma. Nakon vjenčanja moći će ga posjećivati u zatvoru.

"Stvari koje je činio 90-ih su njegova prošlost, sve sam pročitala u medijima. I znam da čudno zvuči to što govorim jer se ja u to vrijeme nisam niti rodila, ali sam uvjerena da je on sad drugi čovjek koji će za osam godina izaći na slobodu", ispričala je za Jutarnji list Elia, uvjeravajući da je Mlađanova prošlost - prošlost, a o vjenčanju i sadašnjosti ne želi pričati.

"Mogu samo reći da je sve bilo očekivano. Zatvorski. Bila je to najobičnija svadba dvoje ljudi koji su kliknuli kroz pisma i koji se vole. Obred je kratko trajao. Haljinu sam odabrala sama. I još neke stvari. Nešto sam kupila, a nešto posudila, kako to obično biva. Nisu nam odobrili druženje nasamo. A medijska pompa koja je nastala oko toga mi je doslovno priuštila jako veliki stres. Istina je da mi je Srđan rekao da, sve što on radi završi u medijima, pa da postoji rizik i da će kad-tad i naše vjenčanje procuriti u javnost. Svjesna sam da je on interesantan medijima više od 20 godina, ali pustite nas i naše obitelji da živimo svoje živote. Pred nama je budućnost", kazala je 20-godišnjakinja koja ne želi govoriti niti o planovima za budućnost kao ni o svojoj ili suprugovoj obitelji.

"Samo želim da sva histerija slegne i da me se ostavi na miru. Nisam jedina osoba koja se udala za nekog u zatvoru. Ljubav nema granice", zaključila je.

Oženjeni zatvorenici imaju pravo na dva posjeta mjesečno

Što sklapanje braka znači za boravak Srđana Mlađana u zatvoru, pitali smo Dražena Posavca, upravitelja kaznionice u Lepoglavi.

Posavec ne može komentirati pojedini slučaj, ali oženjeni zatvorenici imaju pravo na dva posjeta mjesečno. Dio zatvorenika svojim ponašanjem može zaslužiti i posebnu pogodnost da taj posjet provede u posebnoj prostoriji sa supružnikom.

"Samo stupanje u brak zatvorenicima ne donosi apsolutno nikakve benefite u početku. Skuladno procjeni stručnog tima, on ostvaruje ili ne ostvaruje određene pogodnosti", rekao je Posavec te dodao kako brak ne znači niti da će zatvorenik ranije izaći iz zatvora.

"Činjenica da je u braku može poticajno djelovati na u smislu da očuva taj brak i ako su u tu djeca, i zapravo da se ima kamo vratiti u socijalno okruženje", kaže Posavec.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene