Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još i vozio bez vozačke

Uhvaćeni na autocesti: Policija uhitila krijumčare s 200 kilograma ilegalnog duhana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog preprodaje 200 kilograma rezanog duhana uhićen je u četvrtak na autocesti kroz Liku Suhopoljac (37), a u drugom automobilu vozač iz Virovitice (54) i suvozač iz Milanovca (43) koje policija sumnjiči da su bili prethodnica pri nezakonitom transportu.

Policajci iz Otočca u četvrtak oko 18:20 kod odmorišta Brloška Dubrava na autocesti A1 u smjeru Splita otkrili su da 37-godišnjak iz Suhopolja u automobilu virovitičke registracije prevozi više vreća s ukupno 191 kilogramom sitno rezanog duhana, za koji nije posjedovao nikakvu dokumentaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi u pritvoru Masovna tučnjava u Zagrebu: Žene počele svađu oko prodaje borova, mladići nastavili s cipelarenjem konkurencije

Pet minuta kasnije kod odmorišta Ličko Lešće u smjeru Splita zaustavljen je automobil pulske registracijske oznake kojim je upravljao 54-godišnjak iz Virovitice, a suvozač mu je bio 43-godišnjak iz Milanovca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Građane Podsuseda probudila eksplozija: Raznesen bankomat u sklopu trgovine

Policija je potom provela kriminalističko istraživanje i protiv sve trojice državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijave zbog nedozvoljene trgovine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podnijeta kaznena prijava Dolijao zagrebački diler: U stanu 32-godišnjaka policija zaplijenila 13 kg marihuane, kokain i oružje

Također je utvrđeno da je 37-godišnjak iz Suhopolja vozio bez položenog vozačkog ispita, pa će protiv njega podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene