Duhan, ilustracija (Foto: Marko Jurinec/Pixsell)
Duhan, ilustracija (Foto: Marko Jurinec/Pixsell) Foto: Marko Jurinec/Pixsell

Zbog preprodaje 200 kilograma rezanog duhana uhićen je u četvrtak na autocesti kroz Liku Suhopoljac (37), a u drugom automobilu vozač iz Virovitice (54) i suvozač iz Milanovca (43) koje policija sumnjiči da su bili prethodnica pri nezakonitom transportu.


Policajci iz Otočca u četvrtak oko 18:20 kod odmorišta Brloška Dubrava na autocesti A1 u smjeru Splita otkrili su da 37-godišnjak iz Suhopolja u automobilu virovitičke registracije prevozi više vreća s ukupno 191 kilogramom sitno rezanog duhana, za koji nije posjedovao nikakvu dokumentaciju.

Prodaja borova, ilustracija Masovna tučnjava u Zagrebu: Žene počele svađu oko prodaje borova, mladići nastavili s cipelarenjem konkurencije

Pet minuta kasnije kod odmorišta Ličko Lešće u smjeru Splita zaustavljen je automobil pulske registracijske oznake kojim je upravljao 54-godišnjak iz Virovitice, a suvozač mu je bio 43-godišnjak iz Milanovca.

Eksplozija u Podsusedu: Oko 3.30 sati raznijeli bankomat - 1 Građane Podsuseda probudila eksplozija: Raznesen bankomat u sklopu trgovine

Policija je potom provela kriminalističko istraživanje i protiv sve trojice državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijave zbog nedozvoljene trgovine.

Marihuana, ilustracija Dolijao zagrebački diler: U stanu 32-godišnjaka policija zaplijenila 13 kg marihuane, kokain i oružje

Također je utvrđeno da je 37-godišnjak iz Suhopolja vozio bez položenog vozačkog ispita, pa će protiv njega podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.