Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jezivi prizor

Policija objavila što se dogodilo: U Lici pronađen zapaljeni automobil s karboniziranim tijelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U izgorjelom automobilu zadarske registracije kod Gospića je u četvrtak pronađeno karbonizirano ljudsko tijelo, doznaje se u ličko-senjskoj policiji.

 Policija je izvijestila da je u mjestu Trnovac kod Gospića u četvrtak oko 13,20 sati pronašla karbonizirane ostatke neidentificiranog čovjeka u izgorjelom automobilu zadarske registracije.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac i Željko Cvrtila - 1 Za Dnevnik Nove TV Stručnjak za sigurnost tvrdi: "Turudić je odmah trebao dobiti zaštitu, sada su na potezu SOA i policija" Ilustracija Završio iza rešetaka Vozio djecu u automobilu pa ga zaustavila policija. Ono što su potom otkrili šokiralo je i iskusne policajce

Nakon očevida utvrđeno je da je najvjerojatnije 15. prosinca 2020. godine u popodnevnim satima, u mjestu Trnovac, nepoznati vozač prednjim dijelom automobila udario u srušeno stablo uz cestu, uslijed čega je došlo do pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva i samozapaljenja automobila.

U potpunosti izgorjelom automobilu, nađeno je karbonizirano tijelo, te je radi identifikacije i utvrđivanja uzroka smrti zatražen nalog za obdukciju, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene