Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HITRA AKCIJA

Havarija na Maratonu lađa: Sudarila se dva broda, gliser potonuo, HGSS spasio zarobljenog putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa HGSS-a imala je još jednu uspješnu akciju spašavanja na Maratonu lađa, nakon sudara dvaju brodova u subotu poslijepodne.

"Za vrijeme Maratona lađa na Neretvi došlo je do sudara dva broda nakon čega je jedan od njih počeo tonuti. Spašavatelji HGSS-a koji su osiguravali maraton odmah su s dva broda pristupili izvlačenju ljudi iz vode", priopćili su u subotu navečer iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

Jedna osoba je ostala zarobljena u kabini broda koji je tonuo, da bi spašavatelj HGSS-a skočio u vodu i izvukao je iz kabine.

"Još jednim šspašenim životom dokazano je koliko su dežurstva HGSS-a na ovakvim događajima ponekad zaista od životne važnosti", stoji u objavi HGSS-a.

Pročitajte i ovo Maloljetnici na SUP-u BRZOPLETI I NEODGOVORNI Evo ih opet: Maloljetnike na SUP-u valovi i vjetar izbacili na obalu Brača, spasio ih HGSS

Pročitajte i ovo HGSS na Visu HGSS U AKCIJI Drama na Visu! Kapetan skočio u more i pao u nesvijest, u uvali nema signala, a ni brodska radio veza nije radila kako treba

U akciji su sudjelovali i pripadnici pomorske policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene