Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HGSS U AKCIJI

Drama na Visu! Kapetan skočio u more i pao u nesvijest, u uvali nema signala, a ni brodska radio veza nije radila kako treba

HGSS na Visu
HGSS na Visu Foto: HGSS Split
Nakon dramatičnog poziva sedmero članova viške ispostave HGSS-a gumenjakom je krenulo u uvalu Stiniva, gdje je kapetan bio u nesvijesti nakon skoka u more.

Viška ispostava HGSS-a ovog je vikenda imala intervenciju u uvali Stiniva na otoku Visu, dobivši dojavu građana kako im je hitno potrebna pomoć.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Bartol Bobić i Bruna Papić Velik broj tragedija HGSS i noćas traga za jednim ribarom: Na što posebno treba paziti kada se zimi izlazi na more

"Informacije pozivatelja s broda bile su poprilično šture posebice jer je uvala bez signala za mobitele, a problema je bilo i s brodskom radio vezom", otkrili su iz HGSS-a.

Nakon poziva sedmero članova ispostave Vis gumenjakom je krenulo u uvalu Stiniva. Kada su stigli, unesrećeni je došao svijesti, te je u pratnji članova ispostave prebačen do uvale Rukavac gdje je predan hitnoj medicinskoj pomoći.

I policija na terenu

Zbog ove nezgode, na intervenciju je izašla i policija.

Utvrđeno je kako je kapetan jednog turističkog broda skočio s litice u more, te se onesvijestio.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene