Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvalila na pomoći

VIDEO Studentica iz Ukrajine prišla Božinoviću sa zastavom u rukama: ''Svake minute provjeravamo vijesti. Naši vojnici su heroji''

Nakon što je održao konferenciju za medije o ratu u Ukrajini, ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću prišla je mlada djevojka s ukrajinskom zastavom. Riječ je o studentici iz Ukrajine koja je ministru zahvalila na pomoći izbjeglicama.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u subotu je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o ratu u Ukrajini i prihvatu izbjeglica.

Nakon konferencije za medije ministru je prišla mlada djevojka s ukrajinskom zastavom u rukama. Riječ je o studentici Valeriyi koja je Božinoviću zahvalila na hrvatskoj pomoći izbjeglicama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna oni se nasmijali VIDEO Ruski vojnici ostali na cesti bez goriva, Ukrajinac ih upitao: "Da vas prebacim do Rusije?"

Na Markov trg došla je s još nekoliko mladih suradnjaka. Svi su u Hrvatskoj na studentskoj razmjeni.

''Hvala svima na podršci. Ukrajinu se trenutno bombardira. Svake minute provjeravamo vijesti i stalno ima novih napada. Nadamo se da će uskoro završiti. Naša je vojska jaka i oni su heroji. Znamo da ćemo pobijediti jer je pravda na našoj strani'', rekla je studentica.

Pročitajte i ovo Ivica Mandić Treći dan invazije Vojni analitičar otkrio što je čudno u sukobu Rusije i Ukrajine: ''Htjeli su izvesti blitzkrieg. Dva dana kasnije nema ni blitza''

Njezina je obitelj, kaže, u Kijevu i trenutačno su na sigurnom. ''Ne planiraju doći ovdje jer nema načina da sada dođu od Kijeva'', rekla je i dodala da je jako zabrinuta. ''Nadamo se da će svi ostati sigurni'', kaže.

''Sigurna sam da ćemo pobijediti jer mi smo Ukrajinci'', dodala je.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene