Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Euforija

Što je jugu bio Pelješki most, to je Istri tunel Učka: "Treba ga sad samo urediti, signalizaciju napraviti, asfaltirati i to je to"

Ono što je za jug Hrvatske Pelješki most, to je za Istru druga cijev tunela Učka. Istrani su je čekali desetljećima, a san je danas postao – stvarnost.

I jedna i druga strana Učke – jedva su je dočekali.

"Svaka čast, prvu sam dočekao '81., sad i drugu - svaka čast", komentirao je Livio iz Pazina koji je odgovorio i koje će to olakšanje Istri olakšati: "Puno, puno i djeci za putovanje i učenicima i svima kako neće."

"Ovih godina je jako brzo to išlo, u odnosu na onih 80-ih godina. Treba ga sad samo uredit, signalizaciju napraviti, asfaltirati i to je to", slaže se Damir.

Pročitajte i ovo Sarajevo Tower Na zadatku? Plaćeni ubojice iz Srbije unajmili više stanova na vrhu luksuznog nebodera: Kada su otkriveni, nastalo je opsadno stanje

A dok to - ne bude to – samo rijetki imaju priliku voziti njime. Robert je jedan od njih. Svojim autobusom odvozio je tek probijenim dijelom druge cijevi tunela Učka. Danas u posebnim okolnostima, no već druge turističke sezone – prolazi s prvim turistima. Spas za njegov posao, kaže.

Pročitajte i ovo Ilustracija Puno nepopunjenih mjesta Najtraženiji fakulteti na jesenskim rokovima mogli bi vas iznenaditi: Pitanje je jesu li ta zanimanja uopće tražena

Što je ispričao reporterki Dnevnika Nove TV Lini Dollar pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene