Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na zadatku?

Plaćeni ubojice iz Srbije unajmili više stanova na vrhu luksuznog nebodera: Kada su otkriveni, nastalo je opsadno stanje

Sarajevo Tower
Sarajevo Tower Foto: Facebook/Srajevo Tower
Dvojicu uhićenih locirala je Obavještajno-sigurnosna agencija, a dovodi ih se u vezu s kavačkim klanom Velje Nevolje.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhitili su u nedjelju u zgradi Sarajevo Towera dvije osobe s Interpolove tjeralice iz Srbije. Osumnjičeni su unajmili više stanova na samom vrhu zgrade, a zbog akcije jakih policijskih snaga, koje su opkolile zgradu, u nedjelju navečer u Sarajevo Toweru vladalo je opsadno stanje. 

Pročitajte i ovo Prosvjed u Berlinu - 2 akcija u Berlinu FOTO Blokirali promet i ruke zalijepili za asfalt: Bijesni vozači tukli ih i špricali suzavcem

Od izvora bliskih policiji Dnevni avaz saznaje da su uhićeni Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović. Uhitio ih je MUP uz pomoć OSA-e (Obavještajno-sigurnosna agencija), koja ih je locirala i razotkrila.

Jovanović se dovodi u vezu s klanom Veljka Belivuka, poznatijim kao Velja Nevolja, ali i Darkom Šarićem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nepoznata težina ozljeda Pijani mladić bez vozačke dozvole sletio s ceste: Autom se zabio u vikendicu i zapalio

Bojan Hrvatin, svjedok u postupku koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a kojima se na teret stavljaju najteža kaznena djela, tijekom svjedočenja u ožujku ove godine iznio je niz detalja o ubojstvu dvojice škaljaraca na Krfu. Alan Kožar i Damir Hadžić ubijeni su u srpnju 2020., a Hrvatin tvrdi da je među egzekutorima bio i Dušan Jovanović zvani Giba s Karaburme, čiji je brat Vuk ranjen u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živio.

Pročitajte i ovo Ante Ćurić kod Podgore Poginuo poznati dalmatinski stomatolog: Na motociklu se sudario s automobilom

Mediji u Srbiji objavili su u studenom prošle godine da je Dušan Jovanović planirao i atentat i na Veselina Milića, načelnika beogradske policije, a sve su otkrile poruke na aplikaciji Sky.

Dušan Jovanović zvani Giba dovodi se u vezu sa šefom "vračaraca" Nikolom Vušovićem Džonijem i suradnikom Dariom Đorđevićem Deksterom. Dovodi se u vezu i s Darkom Šarićem.

Pročitajte i ovo Požar autobusa na autocesti - 1 Bosna - Njemačka VIDEO Drama na autocesti: Autobus koji je prevozio 55 putnika zapalio se - dvaput!

Uhićen je i Darko Dulović. Prizivni sud u Beogradu potvrdio je u lipnju presudu Višeg suda i oslobodio Darka Dulovića optužbi za pomaganje u teškom ubojstvu Siniše Milića Bosketa, za kojeg se govorilo da je bliski suradnik Luke Bojovića.

Što su radili u Sarajevu itek se utvrđuje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene