Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši predsjednik o sadašnjem

Mesić o Milanovićevim potezima: "Što imaš razgovarat s tim čovjekom? On je razarač!"

Aktualno Galerija Rat - 1 Rat - 1 Foto: Vijesti u 17 Rat - 2 Rat - 2 Foto: Vijesti u 17 Rat - 3 Rat - 3 Foto: Vijesti u 17 Stjepan Mesić Stjepan Mesić Foto: Vijesti u 17 +0 Ivo Josipović Galerija 1/5 >>
Akademik Ivo Šlaus pokrenuo je Apel za mir i žurni prekid svih ratova u svijetu.

Samo mir može jamčiti naš opstanak i ljudsku sigurnost za sve – jedna je to od glavnih poruka Apela za mir i žurni prekid svih ratova u svijetu koji je inicirao akademik Ivo Šlaus.

"Rat ne može imati pobjednike. To je naročito važno. Nema pobjednike i nema načina da ima pobjednike", rekao je šlaus

Pročitajte i ovo Proširena istraga za krijumčare droge šume, livade, pašnjaci... USKOK proširio istragu za dvojicu članova narkobande: Sumnja se na koji su način prali novac

Apel je potpisao cijeli niz domaćih i međunarodnih uglednika, a među njima su i dva bivša predsjednika: Stjepan Mesić i Ivo Josipović. Poručuju da se svijet suočava s jednim od najopasnijih vremena u povijesti čovječanstva, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Lara Švigir.

"Svaki sukob je sukob za sebe. Zato ga mogu rješavati samo pravi lideri koji znaju što je problem i znaju što dolazi ako se problem ne riješi", ustvrdio je Mesić.

"Volio bih da i male države kao mi, o kojima ne ovisi globalno rješenje, mogu biti ona kap iz Cesarićeve pjesme i probat barem sa slapom koji bi donio nešto bolje od sadašnje politike", poručio je Josipović.

Mesić o Milanoviću

Upitan kako ocjenjuje mandat Zorana Milanovića, bivši predsjednik Stjepan Mesić rekao je da je imao sjajne poteze, ali i promašaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Privilegirani status Ukrajinski izbjeglice u Njemačkoj ubrzo bi mogli izgubiti status koji su do sada imali: "Mislim da je kontradiktorno..."

"I sad treba staviti na vagu čega ima više. Onih dobrih rješenja koje je nudio ili tamo gdje je pogriješio? Ali to i sam mora znati. Što će mu razgovori s Miloradom Dodikom? Dodik je čovjek koji je razarač BiH, notorni razarač. I on je priman i u Rusiji i u Srbiji na najvišem nivou. Oni prihvaćaju njegovu politiku razaranja Bosne i Hercegovine. Što imaš s njim razgovarati? O čemu?", napomenuo je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene