Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je očekivano i drugi krug konzultacija kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović prošao bez određivanja mandatara, neočekivano je Stipe Petrina odlučio dati podršku koaliciji Hrvatska raste.


Načelnik općine Primošten, bivši član MOST-a, Stipe Petrina iznenadio je u ponedjeljak novinare kada je, nakon drugog kruga konzultacija kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović izjavio kako će, ukoliko to bude potrebno podršku dati koaliciji Hrvatska raste.

Vezani članci Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović - 2 Milanović iz New Yorka: "Ozbiljnije se stvari događaju kod kuće, u regiji." Nastavljaju se reakcije na njegov poziv Kolindi Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović Politička senzacija: Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović u zajedničkoj misiji promoviranja Hrvatske u svijetu

'Opredijelio sam se jer me iziritirala predsjednica svojim bezobraznim ponašanjem. Prvo me zove da dođem u Zagreb, ja napravim 'milijun kilometara' i onda me drži u uredu minutu i pol. Sve ono što je tražila od mene mogla je poslati e-mailom. Ja bi na pitanja odgovorio, a ne bih trebao dolaziti iz Primoštena u Zagreb. Zbog minute i pol u Zagrebu sje**o sam 2 tisuće kuna!', rekao je Stipe Petrina za Dalmacija news.

MOST ili Kad retorika postaje demagogija

'Božo Petrov smatra da su svi Hrvati njegovi pacijenti. Na kraju će njemu trebati psihijatar. Ni Petrov ni MOST nikako da se izjasne što žele. Kako bi se i mogli izraziti kad ni sami ne znaju. Petrov treba prvo poći po 'svoje' mišljenje drugdje, pa ga tek onda iznijeti. Nije dobro da Hrvatska ni mjesec dana od izbora nema vlast. No kod nas puno toga nije dobro, što ćete. Neki kažu da je jedini izlaz u novim izborima. Što će riješiti novi izbori? Možda novi izbori pometu MOST s političke scene. Sve i da MOST dobije više glasova, politički partneri ostaju isti. Hoće li opet onda biti konzultacija, formi, usta punih reformi?', smatra Petrina. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook