''Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru... Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e...'', rekao je u srijedu popodne novinarima Stevo Culej. U večernjim satima do svoje je torbe ipak došao.

Galerija


Stevo Culej u večernjim je satima u policijskoj postaji preuzeo torbu za čiju je krađu optužio članicu stranke Živi zid, doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

Vezani članci Lovro Kuščević Neopravdano izostali: Kuščevića i Culeja opalit će po džepu zbog markiranja iz Sabora Stevo Culej Culej se vraća kući, u drugom krugu podržat će Grabar-Kitarović: "Ako biramo, neka to bude kockasto"

Živozidaš Tihomir Lukanić na Facebooku je ranije u srijedu napisao da je primio prijetnje nakon što je Stevo Culej zastupnicu Živog zida optužio da mu je ukrala torbu.

Culej je u popodnevnim satima optužio zastupnicu Živoga zida da mu je ukrala torbu. Rekao je da ju je na danu otvorenih vrata iznijela iz sabornice i već 10 dana mu je nije vratila.

''Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru... Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e vezano za saborske zastupnike, pa dokumenti o Miloradu Pupovcu...'', objasnio je Culej. 

Nakon toga glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić kazao je da Živi zid torbu nije ukrao i poručio da na torbi ne piše čija je te da će ju odnijeti na policiju, a kasnije je na Facebooku potvrdio da je to i učinio.

U svojoj je objavio Lukanić napisao da su mu prijetili Stevo Culej i tajnik Sabora. ''Prijetio je i on osobno i tajnik Sabora. Pazite, kaže: 'Imate pola sata da vratite torbu ili ćete imati posla s krim policijom'. Ma hajde?!'', napisao je Lukanić.