Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AFERA "SUPERSAK"

Stevo Culej u policiji preuzeo famoznu kožnu torbu oko koje se danas digla cijela strka

Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr)
Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Stevo Culej tvrdi da su mu ukrali torbu (Foto: Dnevnik.hr) Stevo Culej tvrdi da su mu ukrali torbu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
''Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru... Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e...'', rekao je u srijedu popodne novinarima Stevo Culej. U večernjim satima do svoje je torbe ipak došao.

Stevo Culej u večernjim je satima u policijskoj postaji preuzeo torbu za čiju je krađu optužio članicu stranke Živi zid, doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traži se vlasnik Nevjerojatno otkriće u trgovini rabljenom robom: Stigla im torba, a u njoj - tisuće eura! "Bila je puna novčanica" ecipele.hr za sve prigode Ženske salonke – kako ih uskladiti uz odjeću i izgledati elegantno?

Živozidaš Tihomir Lukanić na Facebooku je ranije u srijedu napisao da je primio prijetnje nakon što je Stevo Culej zastupnicu Živog zida optužio da mu je ukrala torbu.

Culej je u popodnevnim satima optužio zastupnicu Živoga zida da mu je ukrala torbu. Rekao je da ju je na danu otvorenih vrata iznijela iz sabornice i već 10 dana mu je nije vratila.

''Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru... Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e vezano za saborske zastupnike, pa dokumenti o Miloradu Pupovcu...'', objasnio je Culej. 

Nakon toga glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić kazao je da Živi zid torbu nije ukrao i poručio da na torbi ne piše čija je te da će ju odnijeti na policiju, a kasnije je na Facebooku potvrdio da je to i učinio.

U svojoj je objavio Lukanić napisao da su mu prijetili Stevo Culej i tajnik Sabora. ''Prijetio je i on osobno i tajnik Sabora. Pazite, kaže: 'Imate pola sata da vratite torbu ili ćete imati posla s krim policijom'. Ma hajde?!'', napisao je Lukanić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene