Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se vlasnik

Nevjerojatno otkriće u trgovini rabljenom robom: Stigla im torba, a u njoj - tisuće eura! "Bila je puna novčanica"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija čeka vlasnika torbice pune gotovine koja je 20. lipnja donesena u trgovinu rabljene robe Kringwinkel Maasland u belgijskom mjestu Limburg da im se javi. "U torbici je bilo nevjerojatnih 22.650 eura", rekao je direktor trgovine Johan Vanherck.

Zaposlenici u trgovini provjeravaju rabljenu robu prije nego je stave u prodaju. Trenutno nema informacija o tome kako je torba puna novca ipak stigla do trgovine gdje je 20. lipnja jedan od zaposlenika, Michiel Watzeel pregledao staru torbicu.

"Obično su prazne, ali ova torba je bila puna novčanica u apoenima od 50 do 500 eura", rekao je.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Rijetki izuzeci Putin potpisao novi restriktivni zakon: Zabranjuju se operacije promjene spola

"Nisam mogao vjerovati svojim očima. U početku sam posumnjao na krivotvoreni novac i odmah sam obavijestio direktora. Na kraju se radilo o ukupno 22.650 eura. Nikada nisam vidio tako veliku svotu gotovine", kazao je.

Identitet osobe koja je torbu punu novca ostavila u kontejneru trgovine rabljenim stvarima zasad je misterij. Pretpostavlja se kako bi to mogao biti netko tko je čistio kuću i previdio sadržaj torbice, piše The Brussels Times.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Italiji ima i ozlijeđenih VIDEO Veliko nevrijeme u dijelovima Italije i Švicarske: Dvije osobe preminule, u Milanu oštećen i avion tijekom polijetanja

"Nitko se dosad nije javio", navode u policiji. "Torba i novac trenutno su u policiji po uputi tužiteljstva", dodaju.

200 zaposlenika u trgovini nada se da će pravi vlasnik na kraju biti pronađen, a nadaju se i primjerenoj nagradi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene