Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KBC Osijek

Stigle najnovije informacije o Banožićevu zdravstvenom stanju

Bivši ministar obrane Mario Banožić već je četiri dana na odjelu intenzivne njege u KBC-u Osijek.

Iz KBC-a Osijek, gdje je smješten sada već bivši ministar obrane Mario Banožić, izvijestili su o njegovu zdravstvenom stanju.

Navode kako je Banožić i dalje smješten u jedinici intenzivnog liječenja te mu stanje ide prema boljem.

"Klinički pregledi i učinjene pretrage ukazuju na blago poboljšanje zdravstvenog stanja", priopćeno je iz bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rasprava u Saboru Traži se zabrana mobitela u školama: "Učenicima treba 20 minuta da se ponovno usredotoče na gradivo"

Dodaju da je Banožić pri svijesti, no i dalje uz intenzivnu terapiju i nadzor, javio je N1.

Mario Banožić je u subotu ujutro ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći u Vinkovcima, u kojoj je poginuo 40-godišnji vozač kombi vozila. Banožić je zadobio višestruke ozljede tijela, mozga, prsnog koša, trbuha, ekstremiteta, a u KBC-u su u subotu izvijestili kako je dominantna neurotrauma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jack Russell terijer Čudo na planini: Pas preživio dva mjeseca uz tijelo svog vlasnika - "Ostao je do kraja sa svojim najboljim prijateljem"  

Premijer Andrej Plenković u subotu je, nakon prometne nesreće, razriješio Banožića s mjesta ministra obrane te ovlastio državnog tajnika Zdravka Jakopa da vodi MORH. U ponedjeljak je nakon konzultacija predložio Ivana Anušića za novog ministra obrane. 

U utorak još uvijek nisu objavljeni rezultati analize krvi i urina Marija Banožića, a sumnja se da je Banožić imao 0,21 promila alkohola u krvi.   

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene