Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zdravstveno stanje

VIDEO Iz osječke bolnice otkrili kad će Banožić moći razgovarati s policijom: "I dalje se ne sjeća, nije pri punoj svijesti"

Poznato je zdravstveno stanje Marija Banožića koji je u subotu sudjelovao u prometnoj nesreći nakon koje je smijenjen s mjesta ministra obrane.

Zamjenik ravnatelja KBC-a Osijek Krunoslav Šego ispričao je kakvog je zdravstvenog stanja Mario Banožić koji je u subotu zadobio teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći.

"Stanje je stabilno, još uvijek je izvan neposredne životne opasnosti, još uvijek smo vrlo oprezni s obzirom na vrstu i opseg ozljeda koje je pretrpio u toj prometnoj nezgodi. Novi nalazi jutrošnji, ne pokazuju nikakvu značajnu progresiju ozljeda", kazao je.

"I dalje se ne sjeća, i dalje nije on pri punoj svijesti. S njim se može komunicirati, ali ta svijest nije puna svijest", dodao je Šego. 

Na pitanje koliko bi dugo moglo takvo stanje potrajati, odgovorio je da je to teško teći.

"Barem još nekoliko dana, u najboljem slučaju. Za sada mi s naše medicinske strane ne planiramo premještanje nigdje", rekao je.

Što se tiče policijskoj ispitivanja, kazao je da ne vjeruje da policija u ovom stanju može dobiti relevantne informacije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene