Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koliko će posla ministarstvo prometa imati s restrukturiranjem HŽ-a dokazuju brojni primjeri. Turistička sezona pravi je trenutak da se iznova uvjerimo kako funkcionira željeznički promet u Hrvatskoj.


U ministarstvu prometa imaju velike planove za željeznicu, a plan restrukturiranja su objavili i jučer na konferenciji za novinare. Da će imati pune ruke posla pokazuju i priložene fotografije mladih njemačkih turista koji spavaju čekajući na peronu vlak iz Ljubljane koji kasni 80 minuta.

>> Čime se HŽ može 'podičiti': Putnički vlakovi voze 46 km/h, a teretni 23 km/h!

>> Do kraja godine u HŽ-u bez posla ostaje 2.700 ljudi!

Vezani članci Policajka spasila invalida koji je zapeo na tračnicama - 3 Nevjerojatna snimka iz Kalifornije: U invalidskim kolicima zapeo na pruzi, u zadnji tren ga spasila policajka Slika nije dostupna Trebalo nam je 'samo' 7 godina: Počeo najveći projekt s europskim novcem u Hrvatskoj

Kašnjenja vlakova u Hrvatskoj i nisu rijetkost. Tako je jedan čitatelj na Facebooku komentirao: 'Danas u vlaku Rijeka - Zagreb, prije bih došao da sam iznajmio karet ili da me voze u karioli. Kondukter pankerski puši i poništava karte.’

Osim toga, u redakciju Dnevnik.hr-a stigla je i snimka propusta na pružnom prijelazu u Đeletovcima kraj Vinkovcima, gdje rampa postoji, ali se ne spušta.

>> VIDEO Ljutiti čitatelj: Ne spuštaju rampu na pružnom prijelazu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.