Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petrači izrazili sućut Hodakovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Hrvoja Petrača, koji služi zatvorsku kaznu zbog otmice sina Vladimira Zagorca, uputila je obitelji ubijene Ivane Hodak javno pismo u kojem izražava sućut.

Pismo je poslano svim novinskim redakcijama, a mi ga prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ponedjeljak suočenje na suđenju Zagorcu Hodak jedva čeka Petrača 'rešetati' o pismu Pukaniću Slika nije dostupna Hodak o nesvjedočenju 'Petrač nije svjedočio zbog pisama Pukaniću'

U trenucima kada smo, kao i čitava Hrvatska, konsternirani brutalnim ubojstvom Ivane Hodak i duboko suosjećamo s njenom obitelji te njezinim dečkom Ljubom Pavasović Visković koji je gotovo dio naše obitelji, teško je ostati hladnokrvan na izjavu oca ubijene Ivane i pokušati glumiti da nas one ne bole.

>> Tko su ljudi koji bi trebali mafiji stati na kraj?

>> 'Neću odustati nego ću ga braniti još 150 puta žešće'

>> 'Neću odustati nego ću ga braniti još 150 puta žešće'

>> 'Neću odustati nego ću ga braniti još 150 puta žešće'

>> Građani protiv mafije: Državnom vrhu poručili da im je dosta

Premda u njoj on svoje sumnje nije izrazio navodeći konkretno ime, sasvim je jasno kako u njoj za ovaj monstruozni čin izravno optužuje našeg oca i supruga. Iskreno suosjećajući s ranjenom obitelji, čiju su tragično ubijenu kćerku dobro poznavali i članovi naše obitelji, pokušavamo razumijeti da čovjek u trenucima najteže boli sumnja na sve i optužuje bez previše dubokog promišljanja. 

U tako stravičnoj situaciji, vrlo bi vjerojatno i sami reagirali slično. Potpuno shvaćamo da je, uzimajući u obzir čitavu situaciju, pored slučajeva: 'Otmica sina generala Zagorca' i 'Afera dragulji' (kako ih nazivaju sami mediji) javnosti najintigantnija poveznica Petrač-Zagorec-Pavasović-Hodak, no nadamo se ipak da i razum ranjenih ljudi, i u najtežoj životnoj situaciji poput ove, može racionalno rasuđivati bez stvaranja insinuacija koje sliče na scenarij jeftinih sapunica, s nažalost tragičnim i monstruoznim završetkom.

U ovom slučaju, i sami proživljamo trenutke užasa, kako zbog ubojstva nevine i izrazito drage djevojke, tako i zbog optužbi koje se našoj obitelji neizravno stavljaju na teret.

Upravo zbog tih činjenica, usuđujemo se kazati kako nam je sada, nakon što je jedan mladi život otišao zauvijek, baš kao i obitelji Hodak, jedino važno da se počinitelj i/ili naručitelj ovog nezapamćenog zločina pronađe i kazni što prije, jer jedino tako i naša obitelj može skinuti ljagu sa svog imena zbog iznijetih insinuacija.

Uz izraze najdublje sućuti obitelji Hodak,

S poštovanjem,

Obitelj Hrvoja Petrač

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene