Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napala ga braća narkomani

Splićani u šoku nakon ubojstva mladog nogometaša: "Ta braća bi dosađivala, tražila euro, viđali smo tu i Zavadlava"

Aktualno Galerija Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 8 Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 8 Foto: Božidar Vukičević/Cropix Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 5 Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 5 Foto: Saša Burić/Cropix Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 4 Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 4 Foto: Saša Burić/Cropix Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 3 Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 3 Foto: Saša Burić/Cropix +1 Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 2 Galerija 1/6 >>
Ubojstvo 22-godišnjeg mladića u Splitu šokiralo je građane.

Noćašnji krvavi sukob u Splitu ne prestaje biti tema u gradu pod Marjanom. Tijekom noći na subotu u KBC-u Split preminuo je 22-godišnji mladić nakon što je u naguravanju i sukobu s napadačima zadbio ubodnu ranu nožem u prsa. Hitno je prevezen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa. 

Pročitajte i ovo Ivan Bulj uskoro na slobodi Ivan Bulj, ubojica Anđele Bešlić, zatražio novo suđenje od Visokog kaznenog suda

Prema riječima susjeda i vlasnika okolnih kafića u ulici gdje se napad dogodio, mladića su zaustavila i potom napala trojica muškaraca kojima je odbio dati novac. Navodno je riječ o trojici braće narkomana. Tri su osobe privedene, a splitska policija je nešto kasnije objavila kako su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dvije osobe uhićene.

"Dosađivali bi, tražili pola eura"

Splićani koji žive i rade na toj lokaciji pričaju kako su braća poznati da na tom području stoje na ulici i često od prolaznika traže novac. Iako motiv još nije poznat, nagađa se da je riječ bila upravo o novcu kojeg mladić nije htio dati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Muškarac je hospitaliziran Novi slučaj femicida, u Tuzli muž ubio ženu

"Nama ta braća nisu izgledala nimalo opasno. Dosađivali su, onako ispijeni, ponekad i jako neuredni, tražili bi pola eura, euro. A sada da nožem ubije mladića koji je bio u našoj ulozi, ulozi onog koji je trebao dati novac, a nije ga dao i zato je platio životom. Razmišljamo jesmo li i mi mogli biti u mrtvačnici da je nekoga od braće prespojilo i da nismo dali pola eura ili euro", rekli su za Slobodnu Dalmaciju.

Dodaju kako braća žive u stanu s bolesnom majkom u teškim uvjetima. Kažu da su kod njih često viđali Stanislava Zavadlava, brata Filipa Zavadlava koji je u krvavom pohodu u Splitu 11. siječnja 2020. ubio trojicu muškaraca. Podsjetimo, Zavadlav je za taj zločin u splitskom Varošu osuđen na 40 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav Od Nobelove nagrade do hipija VELIKA GALERIJA Cirkusom počeo, cirkusom završio: Pogledajte u kakvom je izdanju Filip Zavadlav dočekao presudu

Slobodna također doznaje da je ubijeni 22-godišnjak nogometaš jednog kluba u okolici Splita. Njegovo je tijelo prevezeno na obdukciju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene