Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac je hospitaliziran

Novi slučaj femicida, u Tuzli muž ubio ženu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Bosni i Hercegovini dogodio se novi slučaj femicida. Muškarac u Tuzli u srijedu je ubio ženu s kojom je bio u braku, izvijestili su lokalna policija i mediji.

Na temelju dojave policija je oko podneva u kući u naselju Lipnica pronašla muškarca s težim ozljedama u istoj prostoriji u kojoj je bilo i beživotno tijelo žene.

Mediji navode kako je muškarac priznao ubojstvo žene te kako se nakon toga i sam pokušao ubiti nožem pri čemu je sam sebi nanio teške tjelesne ozljede.

Muškarac je prevezen u bolnicu, a dežurni tužitelj zatražio je obdukciju tijela žene kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni (Foto: AFP) dan kada je svijet stao "Ubili su ga jednim udarcem, to je stara metoda KGB-a": Cure nove informacije o smrti Navaljnog

Pročitajte i ovo Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Iz Kliničkog centra u Tuzli priopćili su kako je muškarac hospitaliziran s ubodnim ranama u predjelu abdomena te je upućen na operaciju.

Još jedno ubojstvo žene počinjeno je u Tuzli ranije ovog mjeseca, kada je 7. veljače policajac koji nije bio na dužnosti ustrijelio 52-godišnju vlasnicu jednog kafića.

Okolnosti tog zločina još se istražuju, a članovi obitelji žrtve i mediji za sada bez rezultata inzistiraju na ostavkama policijskih dužnosnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene