Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od Nobelove nagrade do hipija

VELIKA GALERIJA Cirkusom počeo, cirkusom završio: Pogledajte u kakvom je izdanju Filip Zavadlav dočekao presudu

Filip Zavadlav
Filip Zavadlav IvanIvanović/Pixsell
Aktualno Galerija Filip Zavadlav Filip Zavadlav Foto: IvanIvanović/Pixsell Filip Zavadlav Filip Zavadlav Foto: Paun Paunovic/Cropix Filip Zavadlav Filip Zavadlav Foto: Paun Paunovic/Cropix Završeno ponovljeno suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 9 Završeno ponovljeno suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 9 Foto: Paun Paunovic/Cropix +24 Završeno ponovljeno suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 8 Galerija 1/29 >>
Županijski sud u Splitu u utorak je objavio presudu u ponovljenom suđenju za trostruko teško ubojstvo na Šperunu protiv optuženog Filipa Zavadlava.

Filip Zavadlav na izricanju presude zbog trostrukog teškog ubojstva pojavio se obrijane glave. Tako je ovo poduže suđenje završilo kako je i započelo - njegovim cirkusom.

Tijekom suđenja je Zavadlav brzinom munje mijenjao odvjetnike, a i svoj imidž. Od svega je radio cirkus. Tako je promjenio čak šest odvjetnika.

U veljači 2021. godine govorio je da bi ga se trebalo nominirati za Nobelovu nagradu za mir.

Pročitajte i ovo Policajci nose Stanislava Zavadlava Nova nepravomoćna presuda Filip Zavadlav dobio 40 godina zatvora: Policajci na rukama odnijeli njegova brata Stanislava

Pročitajte i ovo Bernarda Topolko Tužna vijest Preminula bivša saborska zastupnica Bernarda Topolko

Jednom se pojavio i u hipi izdanju, a na jednom je ročištu govorio isključivo na talijanskom jeziku, dok je već na sljedećem ročištu tvrdio  da ne zna taj jezik. 

Na suđenja u Split dolazio je iz zatvora u Gospiću, u raspravnoj dvorani je sjedio vezan lancima i u pancirki. I dalje tvrdi da nije počinitelj trostrukog ubojstva koje je šokiralo Split te traži da ga se oslobodi.

Suđenje je trajalo tri godine, ispitano je mnoštvo svjedoka, a završeno je prije pet dana.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene