Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Petrova i Karamarka

Šok u koaliciji Hrvatska raste: 'Nezamislivo mi je ovo! Nisam očekivao ovakav obrat!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred središnjice SDP-a za Dnevnik Noev TV javio se reporter Vjekoslav Đaić i otkrio najnovije komentare iz koalicije Hrvatska raste na suradnju Karamarka i Petrova.

Službenih izjava niti komentara na suradnju Petrova i Karamarka za sada nema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon sastanka MOST predložio sporazum, HDZ i SDP odbili ga odmah potpisati Slika nije dostupna Održan sastanak Milanović: 'Budimo pošteni prema ljudima, konstituirajmo se i bjež'mo ća'

Najnoviji obrat komentirali su neki koalicijski partneri iz koalicije Hrvatska raste. Nansi Tireli iz Hrvatskih laburista, rekla je da joj je bilo sumnjivo sve još u ponedjeljak navečer. 'Žao mi je što je Petrov imao sjajnu priliku i ponio se ovako', rekla je Vjekoslavu Đaiću Nansi Tireli.

'Nezamislivo mi je ovo! Nisam očekivao ovakav obrat! Nisam čorav, 12 godina sam u politici i nisam vidio da je itko na ikoga vršio neki pritisak', rekao nam je Silvano Hrelja.

Koalicija Hrvatska raste, kako doznajemo, nije ni bila pozvana na konzultacije kod predsjednice u 18 sati u utorak na Pantovčaku kada su ondje stigli Karamarko i Petrov. Vidjet ćemo hoće li se pojaviti na Pantovčaku u srijedu kada je predsjednica zakazala posljednje, 5. po redu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene