Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik na 5. nacionalnoj konferenciji tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika dodijeljene i nagrade najboljim hrvatskim tajnicama – NajTajnica u kategoriji velikih tvrtki je Snježana Gagro Heide, tajnica predsjednika Uprave Nove TV. Čestitamo!


Prvi je put glavna nagrada dodijeljena u tri kategorije - male i srednje tvrtke, velike tvrtke, te javne institucije.

Vezani članci Josip Aladrović - 6 Ekskluzivno: Ministar Aladrović otkrio što će biti s COVID potporama - tko će ih izgubiti, a tko će ih i dalje dobivati Mario Valentić - 2 Poslije uloge stripera vraća se kao policajac sa službenim vozilom kakvo još niste vidjeli: ''Inspirirali su me Jim Carrey i Mr. Bean''

Najbolja tajnica u kategoriji 'Velike tvrtke' je Snježana Gagro Heide, tajnica predsjednika Uprave Nove TV, u kategoriji 'Male i srednje tvrtke' najbolja je Marijana Mališ iz tvrtke Anterra, a prva u kategoriji 'Javne institucije' je  Sanja Pukšar iz uprave grada Jastrebarsko. Suorganizator izbora, tvrtka za mystery shopping Heraklea provela je ovogodišnji odabir najbolje hrvatske tajnice i to među 54 prijavljenih kandidatkinja. Tajni su kupci telefonskim pozivima i e-mail porukama kontaktirali prijavljene tajnice, te se raspitivali o proizvodima i uslugama tvrtke s ciljem da izmjere kvalitetu usluge tajnica.

NajTajnica u kategoriji 'Velike tvrtke' Snježana Gagro Heide, tajnica predsjednika uprave Nove TV o ovom je priznanju rekla.

'To će mi biti doista veliki poticaj, svoj posao radim maksimalno kvalitetno, trudim se svakodnevno u komunikaciji i u poslu, ali ovo će mi biti još veliki poticaj da nastavim u tom smjeru.'

NajTajnica Snježana Gagro Heide zahvalila se svima i to u oskarovskom stilu - snimku zahvale pogledajte u priloženom videu!

Najbolje su tajnice dobile i lijepe nagrade - od Instituta za menadžment vaučer u vrijednosti 5000 kuna za program usavršavanja po izboru, poklon paket tvrtke Olival i zlatni nakit.

Glavna urednica i direktorica Poslovnog savjetnika, te suorganizatorica izbora NajTajnica.hr, Sandra Mihelčić, okupljenima je predstavila istraživanje na temu 'Žene i karijera - tajnica'. Istraživanje je pokazalo da se od tajnica danas očekuje da imaju vrlo širok spektar znanja, što podrazumijeva znanje jezika, poznavanje računovodstva, interneta i računalnih programa, ali i da imaju izražene komunikacijske vještine, te empatiju. Hrvati i dalje smatraju da je taj posao potplaćen, što pokazuje da se stanje nije popravilo u odnosu na prošlu godinu, a od osobina koje bi kvalitetna tajnica trebala posjedovati, kao najvažnije se navode dobra organiziranost i podnašanje stresa.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook