Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas kod Novske

Nakon stravične nesreće na A3 dijete prevezli u Zagreb, liječnik otkrio detalje: "Stiglo je u umjereno teškom stanju..."

Nesreća na autocesti - 1
Nesreća na autocesti - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nesreća na autocesti - 1 Nesreća na autocesti - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na autocesti - 2 Nesreća na autocesti - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na autocesti - 3 Nesreća na autocesti - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na autocesti - 4 Nesreća na autocesti - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nesreća na autocesti - 5 Galerija 1/5 >>
Sve više detalja izlazi na svjetlo dana nakon stravične prometne nesreće u kojoj su poginuli mladić i djevojka, a dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno. Netom prije nesreće vozač je jurio autocestom i sve objavio na društvenoj mreži. Riječ je o osobi koja je već uzrokovala jednu tešku prometnu nesreću.

Snimka na kojoj 24-godišnji vozač na autocesti dostiže brzinu veću od 200 km na sat nastala je netom prije same nesreće, a vozač je jurnjavu uživo prenosio na svom Facebook profilu.

Nešto kasnije u smrt je odveo sebe i partnericu. "Jučer oko 15 sati na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 dogodila se prometna nesreća. Vozač i 20-godišnja putnica iz automobila su smrtno stradali dok je jedna osoba teže ozlijeđena", rekao je Dario Kačmarčik iz PU sisačko-moslavačke.

Do nesreće je došlo između čvora Okučani i Novska. Upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, 24-godišnjak udario je u sražnji dio kamiona bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao ispred njega u istom smjeru.

Dvogodišnje dijete s teškim tjelesnim ozljedama iz smrskanog automobila prevezeno je u KBC Zagreb.

"Dijete je bilo dovezeno u umjereno teškom stanju s umjereno teškim ozljedama, međutim, nisu bile po život ugrožavajuće nadamo se da će tako i ostati. A kad će biti pušten iz bolnice to sad ne mogu reći, malo je prerano, ali manje je bitno, dijete je stabilno i van životne opasnosti", rekao je Dnevniku Nove TV doktor Toni Matić iz Odjela za pedijattrijsko intenzivno liječenje u KBC Zagreb.

Pročitajte i ovo Poplave u Njemačkoj Stanovnici evakuirani VIDEO Teško stanje u Njemačkoj: Zbog olujna nevremena izlile su se rijeke, popustile brane, promet je otežan

Isti je vozač 2019. skrivio još jednu tešku prometnu nesreću. U mjestu Kovačevac kod Nove Gradiške kao vozač kombija izgubio je nadzor nad vozilom, te je nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. I tada je s njim u automobilu bila trudna 19-godišnja partnerica. Trudnica je tada također prebačena u KBC Zagreb, ali nekoliko mjeseci poslije je preminula.

Nakon jučerašnje nesreće tijela su prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Tada će biti poznati i rezultati toksikološke analize, a Županijsko državno odvjetništvo u Sisku još utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Dina Ćevid.

Pročitajte i ovo Cristian Molnar, Patrizia Cormos i Bianca Doroș Potraga i dalje u tijeku Otkriveno tko je troje mladih koji su se grlili dok ih nije odnijela bujica

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene