Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slučaj Zagorec: Ključni svjedok danas daje iskaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački trgovac oružjem Jozef Rothaichner, trebao bi danas biti saslušan na zagrebačkom Županijskom sudu kao svjedok u slučaju generala Zagorca.

Njemački je trgovac ključni svjedok u istrazi protiv Vladimira Zagorca u aferi dijamanti. 

Pročitajte i ovo Policija U Zagrebu Auto naletio na dijete na zebri: Policija poziva svjedoke nesreće da se jave Roditelji Madeleine McCann ključni svjedok Novi pomak u slučaju Maddie McCann: Bivši prijatelj osumnjičenog svjedočit će protiv njega

On bi trebao posvjedočiti kako Zagorcu nikad nije dao dvije torbe s dragim kamenjem kao jamstvo za 5 milijuna dolara, koje je od MORH-a dobio za nabavu oružja. 

Nakon njegova saslušanja, zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo odlučit će hoće li protiv Zagorca podići optužnicu ili odustati od kaznenog progona.

Ime njemačkog trgovca oružjem javnosti je postalo poznato u listopadu prošle godine na suđenju otmičarima Zagorčeva sina. Tada je Zagorčeva bivša tajnica Snježana Šiprak izjavila da mu je Rothaichner ostavio dvije pilotske torbe s draguljima koje je Zagorec spremio u sef u svom uredu i odnio po odlasku s dužnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene