Privođenje Darka Kovačevića iz policijske postaje sucu istrage (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Privođenje Darka Kovačevića iz policijske postaje sucu istrage (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

DORH je odbacio prijave Darka Kovačevića Daruvarca protiv 24-godišnjeg mladića nakon slučaja u Zadru.


Desetak dana od povlačenja prijave 24-godišnjaka i puštanja Darka Kovačevića Daruvarca iz istražnog zatvora, Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je i Kovačevićeve prijave protiv mladog Zadranina, javlja 057info.

Vezani članci Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi Policijski očevid, ilustracija Tuga u Zadru nakon smrti motociklista: ''Napisao sam na Facebooku 'svi smo se vratili živi i zdravi'. A onda su počeli zvoniti telefoni...''

Daruvarac je pušten početkom travnja iz pritvora nakon što ga je 24-godišnjak prijavio za prijetnju na terasi ugostiteljskog objekta na Obali kneza Domagoja. Kao uzrok sukoba naveo je sadržaj komentara na Facebooku koji mu je zamjerio Daruvarac.

Kovačević je uzvratio protuprijavom za prijetnju, lažno prijavljivanje kaznenog djela i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju.

"Predmet je zaprimljen 8. travnja, a u ponedjeljak su odbačene kaznene prijave jer je utvrđeno kako za to nema osnovane sumnje", rekao je općinski državni odvjetnik Ivica Škara.

Odbacivanjem prijava zatvoren je slučaj iz Borika, koji tako neće dobiti sudski epilog.

Što se tiče nastavka suđenja za pretučenu djevojku u Zadru, još se čeka sjednica vijeća koja će odlučivati o žalbi na nepravomoćnu presudu Općinskog suda u Zadru kojom je Daruvarac osuđen na bezuvjetnu kaznu zatvora od pet godina.

O žalbi odlučuje Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu.

Kako povoljnije do stana? Vlada dodatno subvencionira stambene kredite