Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj iz Borika

DORH odbacio prijave Daruvarca protiv mladića s kojim se sukobio u Zadru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DORH je odbacio prijave Darka Kovačevića Daruvarca protiv 24-godišnjeg mladića nakon slučaja u Zadru.

Desetak dana od povlačenja prijave 24-godišnjaka i puštanja Darka Kovačevića Daruvarca iz istražnog zatvora, Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je i Kovačevićeve prijave protiv mladog Zadranina, javlja 057info.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Daruvarac je pušten početkom travnja iz pritvora nakon što ga je 24-godišnjak prijavio za prijetnju na terasi ugostiteljskog objekta na Obali kneza Domagoja. Kao uzrok sukoba naveo je sadržaj komentara na Facebooku koji mu je zamjerio Daruvarac.

Kovačević je uzvratio protuprijavom za prijetnju, lažno prijavljivanje kaznenog djela i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju.

"Predmet je zaprimljen 8. travnja, a u ponedjeljak su odbačene kaznene prijave jer je utvrđeno kako za to nema osnovane sumnje", rekao je općinski državni odvjetnik Ivica Škara.

Odbacivanjem prijava zatvoren je slučaj iz Borika, koji tako neće dobiti sudski epilog.

Što se tiče nastavka suđenja za pretučenu djevojku u Zadru, još se čeka sjednica vijeća koja će odlučivati o žalbi na nepravomoćnu presudu Općinskog suda u Zadru kojom je Daruvarac osuđen na bezuvjetnu kaznu zatvora od pet godina.

O žalbi odlučuje Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu.

Aktualno Kako povoljnije do stana? Vlada dodatno subvencionira stambene kredite Nova runda subvenicija stambenih kredita (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nova runda subvenicija stambenih kredita (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nova runda subvenicija stambenih kredita (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Kako povoljnije do stana? Vlada dodatno subvencionira stambene kredite 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene