Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko 16 sati

Daruvarac pušten iz pritvora: Mladić koji ga je prijavio zbog prijetnje, povukao prijavu protiv njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Kovačević (32) je u petak nešto prije 16 sati pušten iz istražnog zatvora u Zadru, jer je mladić koji ga je prijavio za prijetnje povukao prijavu.

''Ako vas zanima što je bilo i zašto sam povukao prijavu onda nazovite Državno odvjetništvo'', rekao je 24-godišnjak, piše Zadarski.hr.

Pročitajte i ovo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili Slika nije dostupna sud mu uvažio molbu, dorh se žali Daruvarac bi uskoro mogao na slobodu: "Dobio je pozitivno mišljenje zatvora. Ima najbolje ocjene"

Podsjetimo, Daruvarac je pritvoren prošle subote nakon što je prijavljen za prijetnje prema 24-godišnjaku u kafiću na Boriku.

U petak je Općinsko državno odvjetništvo u Zadru priopćilo da je ''1. travnja 2019. zaprimilo posebno izvješće Policijske uprave zadarske kao dopunu kaznene prijave 24-hrvatskog državljanina protiv osumnjičenog 32-godišnjeg hrvatskog državljanina''.

''Tijekom dokaznog postupka, oštećenik je povukao prijedlog za progon te zbog povlačenja oštećenikova prijedloga nema procesnih uvjeta za daljnje vođenje kaznenog postupka protiv osumnjičenika, a isto tako više ne postoji niti osnova za istražni zatvor zbog čega je sucu istrage predloženo ukidanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika'', stoji na stranicama DORH-a.

Kovačević odvjetnik Boris Radman potvrdio je za Dnevnik.hr da je njegov klijent pušten iz zatvora, ali da još ne zna detalje. Budući da još nije primio rješenje o povlačenu prijave ne zna niti zašto je ona povučena.

Što se tiče nastavka suđenja za pretučenu djevojku u Zadru, još se čeka sjednica vijeća koja će odlučivati o žalbi na nepravomoćnu presudu Općinskog suda u Zadru kojom je Daruvarac osuđen na bezuvjetnu kaznu zatvora od pet godina. O žalbi odlučuje Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Split.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene