Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznat sadržaj

Praljak u ćeliji ostavio još jedno pismo: Na pronađenoj kuverti piše samo "Nika"

Nika Pinter (Dnevnik.hr)
Nika Pinter (Dnevnik.hr)
Odvjetnica pokojnog Slobodan Praljka, Nika Pinter, obaviještena je da je u Praljkovoj ćeliji pronađeno pismo za nju.

Uz pismo obitelji, pokojni general Slobodan Praljak ostavio je i pismo svojoj odvjetnici. Niku Pinter je dan nakon samooubojstva nazvala nizozemska istražna sutkinja koja provodi istragu o samoubojstvu i rekla da je u Praljkovoj ćeliji pronađeno pismo i za nju.

Pročitajte i ovo Slobodan Praljak u haškoj sudnici na dan kad je popio bočicu otrova i preminuo (Foto: Dnevnik.hr) Potvrđeno postojanje UZP-a Šokantan dan u Haagu u kojem si je hrvatski general oduzeo život pred očima cijelog svijeta Slika nije dostupna NAKON DRAME U HAAGU Beus Richembergh: ''Skandalozno je da se za osuđenog ratnog zločinca održi minuta šutnje''

Na kuverti, kako su joj rekli, piše samo Nika. Njih dvoje su, naime, tijekom godina suradnje, koja je počela u trenutku kada se Praljak preda Haškom sudu, postali kućni prijatelji zbog čega je na kuverti napisano samo ime.

Što piše u pismu ni sama odvjetnica još ne zna jer se radi o dokumentu koji je trenutno predmet istrage, a Nika Pinter dobit će ga kada ta istraga bude gotov, piše Jutarnji list. 

Podsjetimo, nizozemsko državno odvjetništvo objavilo je u petak kako je Praljak popio otrovni kalijev cijanid uslijed čega mu je srce prestalo kucati. Radi se o preliminarnim rezultatima autopsije.

General Slobodan Praljak u srijedu si je pred očima cijelog svijeta oduzeo život kada je haškoj sudnici popio otrov nakon štu mu je potvrđena zatvorska kazna od 20 godina za zločine nad muslimanima u hrvatsko-bošnjačkom sukobu u BiH 1993-94.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene