Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PUSTILI IH NA BUNDEK

Najezda šišmiša u Ministarstvu poljoprivrede! Nakon prve intervencije otkriveno da ih ima još: "Prvi dan ih je bilo 33, a nastavilo se i jučer"

Aktualno Galerija Šišmiši - 2 Šišmiši - 2 Foto: DNEVNIK.hr Šišmiši - 3 Šišmiši - 3 Foto: DNEVNIK.hr Šišmiši - 1 Šišmiši - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Šišmiši - 4 Galerija 1/4 >>
Kolonija šišmiša pronađena je u prostorijama Ministarstva poljoprivrede. Pretpostavlja se da su ušli kroz klimatizacijski sustav.

Azil Dumovec intervenirao je u utorak u Ministarstvu poljoprivrede. Tamo su u sobi za sastanke pronašli 33 šišmiša. Jednu skupinu šišmiša djelatnici azila Dumovec već su pustili na slobodu na području jezera Bundek, a ministrica Vučković otkrila je - kako ih je nakon prve intervencije pronađeno još!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JEDNA PUŠTENA U PRIRODU Zmije uznemirile Zagrepčane, intervenirali djelatnici azila Dumovec: "Pregledali smo prostor, nekamo je već otišla ili se dobro sakrila"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PREPLAŠENI GRICKO U kanti za smeće pronađen pinč: "Bešćutnost u srcu Zagreba! Koliko je dugo bio u malom, mračnom i zagušljivom prostoru, ne znamo"

"Prvi dan ih je, ako mogu tako reći zbrinuto, 33, a nastavilo se i jučer. Bilo ih je još. Mi smo obavijestili kako smo trebali Hrvatsku agenciju za okoliš i prirodu, a nakon toga su pozvani i ljudi iz azila", otkrila je ministrica Marija Vučković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene