Zmija, ilustracija (Foto: Borna Filić/Pixsell)
Zmija, ilustracija (Foto: Borna Filić/Pixsell) Foto: Borna Fili?/Pixsell

Građani su dojavili o dva susreta sa zmijama u Stenjevcu i na Borongaju. Jedna je zmija vraćena u prirodu, dok drugu djelatnici azila Dumovec nisu mogli pronaći.


Djelatnici skloništa za nezbrinute životinje Dumovec u srijedu su imali pune ruke posla. Naime, zaprimili su dva poziva građana zbog zmija. Jedna je pronađena na Borongaju, dok su drugu građani pronašli u Stenjevcu.

"Jednu je gospođu na Borongaju zmija iznenadila ispred ulaza u kuću. Nakon susreta s ljudskom vrstom zmija je odgmizala do kante za smeće. Čim smo došli, smukulju smo smjestili u transportni spremnik", napisali su na Facebook stranici. Zatim su je pustili na mirnom mjestu u prirodi.

U Dubravi pronađen kraljevski piton - 7 Pitonica Lucy vratila se kući, vlasnik za sve saznao iz medija: ''Zaprepastilo me kad sam ugledao fotografiju...''

Kristijan Zović iz Ceha za ribarstvo i akvakulturu Inteligentni su, simpatični, ali zbog njih ribari na more idu s grčem u želucu: "Ulov u većini slučajeva ovisi o njihovoj dobroj volji""

Druga intervencija u Stenjevcu nije bila jednako uspješna. "Dobili smo dojavu da je zmija u dvorištu jedne kuće, no kad smo došli tamo, od zmije nije bilo ni traga ni glasa. Pregledali smo prostor, no nekamo je već otišla ili se dobro sakrila u neku rupu", naveli su.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju