Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JEDNA PUŠTENA U PRIRODU

Zmije uznemirile Zagrepčane, intervenirali djelatnici azila Dumovec: "Pregledali smo prostor, nekamo je već otišla ili se dobro sakrila"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani su dojavili o dva susreta sa zmijama u Stenjevcu i na Borongaju. Jedna je zmija vraćena u prirodu, dok drugu djelatnici azila Dumovec nisu mogli pronaći.

Djelatnici skloništa za nezbrinute životinje Dumovec u srijedu su imali pune ruke posla. Naime, zaprimili su dva poziva građana zbog zmija. Jedna je pronađena na Borongaju, dok su drugu građani pronašli u Stenjevcu.

"Jednu je gospođu na Borongaju zmija iznenadila ispred ulaza u kuću. Nakon susreta s ljudskom vrstom zmija je odgmizala do kante za smeće. Čim smo došli, smukulju smo smjestili u transportni spremnik", napisali su na Facebook stranici. Zatim su je pustili na mirnom mjestu u prirodi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priča dobila sretan kraj Pitonica Lucy vratila se kući, vlasnik za sve saznao iz medija: ''Zaprepastilo me kad sam ugledao fotografiju...''

Pročitajte i ovo Kristijan Zović iz Ceha za ribarstvo i akvakulturu nemaju prirodnog neprijatelja Inteligentni su, simpatični, ali zbog njih ribari na more idu s grčem u želucu: "Ulov u većini slučajeva ovisi o njihovoj dobroj volji""

Druga intervencija u Stenjevcu nije bila jednako uspješna. "Dobili smo dojavu da je zmija u dvorištu jedne kuće, no kad smo došli tamo, od zmije nije bilo ni traga ni glasa. Pregledali smo prostor, no nekamo je već otišla ili se dobro sakrila u neku rupu", naveli su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene