Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvalan od srca

Sin župana Tomaševića zahvalio Bogu što je "spasio dušu" njegove majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silvio Tomašević, sin Alojza i Mare Tomašević, zahvalio je Bogu što je ''spasio dušu'' njegove majke.

Mara Tomašević podnijela je pa povukla prijavu za obiteljsko nasilje protiv supruga, župana Požeško-slavonske županije. Zbog navoda o obiteljskom nasilju Alojz je izbačen iz HDZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održane završne riječi Nastavljeno suđenje Alojzu Tomaševiću za nasilje u obitelji: "Ovdje sam zapravo ja žrtva" Slika nije dostupna Optužbe za nasilje u obitelji Tomašević se nije pojavio na ročištu: "Ovo prelazi granicu ukusa. Ako ne dođe sljedeći put, dovest će ga policija"

Njihov sin, deklarirani vjernik, na Facebooku je u dugačkom postu zavalio Bogu na tome što je Mara povukla prijavu.

''Hvala ti Bože jer si se smilovao mojoj mami Mari. Hvala ti od srca! Hvala tebi Bože moj jer izbavio si njezino srce iz okova gorčine, hvala ti jer spasio si njenu dušu. Uslišio si moje molitve (...). Majko moja voljena, velika je tvoja vjera, i velika će biti tvoja plaća na nebu, Bog te blagoslovio. Tata moj voljeni, neka Božji blagoslov bude i na tebi, smilovao ti se Bog i izgradio ti vjeru kroz ove nevolje, suosjećam s tobom i molim Boga da kako god sve ovo završilo, neka Isusu pobijedi u tvom srcu, jer to je volja Božja", dio je posta kojeg je prvo objavio javno, a potom samo za svoje prijatelje.

''Nisam uklonio status, nego ga dao na uvid samo prijateljima jer su se pojavili neki koji ne razumiju moju objavu i bili su neugodni sa komentarima. Tko je shvatio objavu, shvatio, tko nije, nisam mu ja kriv. Ako nekome smeta što proslavljam Boga u ovoj situaciji, to nije moj problem'', napisao je kasnije Tomašević Silvio.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene