Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka drugog

Šibenik: Zbog pijanog kapetana ruskom brodu zabranjeno isplovljavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruskom teretnom brodu Baltiyskiy-108 nakrcanom kutinskim umjetnim gnojivom u petak ujutro zabranjeno je isplovljavanje iz Luke Šibenik jer je kapetan broda bio - pijan!

Zaposlenici luke primijetili su razuzdano ponašanje ruskog kapetana i obavijestili Lučku kapetaniju, čiji su inspektori obavili alkotestiranje i onemogućili ga da isplovi. Rus je navodno napuhao 2 promila, piše 24sata.

Pročitajte i ovo Nasukani brod Izvijestilo Ministarstvo Ljudi s nasukanog broda prebačeni na kopno Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade

>>Panama zaplijenila sjevernokorejski brod s oružjem, kapetan se pokušao ubiti!

'Kapetan ruskog broda nije u trenutku kad je zatečen upravljao brodom, pa nije bilo prekršaja te vrste, ali su inspektori nakon obavljene kontrole stavili van snage međunarodnu svjedodžbu o sigurnosti upravljanja brodom. Tijekom današnjeg dana iz Rijeke će doći čovjek koji radi za ruski registar brodova i svjedodžba će biti obnovljena. Tek nakon toga brod može isploviti', rekao je Robert Baljkas, šibenski lučki kapetan.

Nakon triježnjenja kapetan se neće vratiti za kormilo, već će na njegovo mjesto doći drugi. O događaju je izviještena i Policijska uprava šibensko-kninska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene