Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa Nove TV uspjela je razgovarati s ocem ubijene Kristine Šušnjare. Obitelj je shrvana, Cetinska krajina u šoku.


- Teško, neopisivo, nezamislivo. Još ja ne vjerujem, prvo je što nam je rekao otac Ivica.

Vezani članci Snimanje filma General - 1 Donosimo odgovor na jedno od najčešćih pitanja: Koliko je istine u filmovima temeljenim na stvarnim događajima? Slika nije dostupna 'Nismo znali kad je proljeće, kad ljeto, a kad zima'

Crne slutnje pokazale su se istinitima. Tijelo ubijene djevojke pronađeno jučer kod Dolca Donjeg je tijelo nestale 21-godišnje studentice Kristine Šušnjare.

- Jedino mi je drago da se našla tako kako se našla, nego da se nije našla nikako pa bi mi to bila još veća muka. Ovako znam da je kod mene, da će biti sa mnom. Dok sam ja živ bit će i ona u mojim mislima, mojim pokretima, u mojim željama, kaže Ivica Šušnjara. 

Shrvani otac pokušava se sjećati svoje Kristine onakva kakva je bila.

- Ponosan sam na nju kao otac jer je u svakom momentu znala izlaz , pomagala, bila je skromna, uvijek je zahtijevala manje od onog što joj se moglo pružiti. I uvijek je pitala možeš li ti to tata, ne moraš mi davati toliko.

Kristina je bila izrazito vesela djevojka, koja je obožavala poeziju i glazbu, a i sama je pisala pjesme.

- Ovu obožavam sliku. Vidite, kao lutka. Ove očice kao da nisu njezine, pokazujući sliku govorio je otac. 

Cijela Cetinska krajina je potresena i zgrožena ovim monstruoznim ubojstvom.

- Istina je da je ovo monstruozan zločin. Eto svi stanovnici ovoga podneblja se nadaju da će taj zločin biti rasvijetljen. To je žalosno, to je žalosno da se poslije Bešlić to događa na našem području. To se nikad nije događalo. To je, na žalost, eto drugi slučaj u ovoj Krajini. Možda će se i otkriti, ali sumnjam, teško se otkriva, smatraju mještani.