Roditelji dječaka Gabrijela koji je preminuo nakon niza propusta liječnika u Metkoviću, Ivana i Mišo Bebić komentirali su nepravomoćnu bezuvjetnu presudu zadarskom pedijatru zbog nesavjesna liječenja.

Galerija


''Ne možemo spavati ni normalno funkcionirati. Moj muž Mišo još uvijek nije u stanju otići na posao, a to mu ne preporučuje ni liječnik. Morali smo tražiti pomoć psihijatra, jer što vrijeme više prolazi, bol je za Gabrijelom sve veća'', ispričala je majka Ivana.

Vezani članci Miro Ćalušić Otkrivamo snimke razgovora pokojnog kamatara koji je za života prijetio, strašio i lihvario: "Ja se ničeg ne bojim, dao sam svoj novac" Ivo Sanader - 1 DORH objasnio kako će država naplatiti 74 milijuna kuna od Ive Sanadera

''Evo, 6. veljače mome je Gabrijelu trebalo biti 10 godina. I umjesto da svom djetetu napravim veliku proslavu rođendana, ja sam sa svojim Mišom i našom djecom, Mihaelom i malom Gabrijelom, išla na groblje svom najstarijem djetetu. Ne dao Bog nikome takvu bol i takav rođendan svog djeteta! Mihael i Gabrijela su mu nosili bijele ruže i stalno plakali. Brat im strahovito nedostaje, kao i svima nama. Liječnici iz metkovske Hitne pomoći i medicinska sestra dr. Krmeka uništili su nam život svojom nebrigom i nečinjenjem'', rekla je kroz suze za Slobodnu Dalmaciju.

Komentirajući presudu pedijatru iz Zadra, majka je rekla da i oni očekuju da medicinska sestra i liječnici koji ''ništa nisu učinili za Gabrijela'' budu osuđeni i kažnjeni za svoje propuste. Traže i da ih se udalji s radnih mjesta jer, tvrdi, i dalje rade propuste.

Izvijestila je i da su u petak dali iskaz policiji.

''Ni ja ni moj suprug Mišo, kao ni naša djeca, nismo odgojeni da nekoga mrzimo i da nekome želimo zlo. Ali želimo da se kazne odgovorni, jer da su se u slučaju moga sina ponašali odgovorno, danas bi on bio živ i zdrav i imali bismo normalan život, a ne ovako proživljavali neutješne dane. Znate, svaki dan gledam iz kuće i čekam da mi se Gabrijel vrati iz škole. A on se ne vraća i nikada se vratiti neće. Ima li što gore za roditelja?'', zapitala se neutješna majka.