Obavijesti Video Pretražite Navigacija
komentirali presudu pedijatru

Bol roditelja u Metkoviću: ''Umjesto na rođendan Gabrijelu, išli smo na groblje, svaki dan čekam da se vrati iz škole...''

Ministar Kujundžić se rukuje s majkom preminulog dječaka Gabrijela (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar Kujundžić se rukuje s majkom preminulog dječaka Gabrijela (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ministar Kujundžić se rukuje s majkom preminulog dječaka Gabrijela (Foto: Dnevnik.hr) Ministar Kujundžić se rukuje s majkom preminulog dječaka Gabrijela (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Roditelji dječaka Gabrijela koji je preminuo nakon niza propusta liječnika u Metkoviću, Ivana i Mišo Bebić komentirali su nepravomoćnu bezuvjetnu presudu zadarskom pedijatru zbog nesavjesna liječenja.

''Ne možemo spavati ni normalno funkcionirati. Moj muž Mišo još uvijek nije u stanju otići na posao, a to mu ne preporučuje ni liječnik. Morali smo tražiti pomoć psihijatra, jer što vrijeme više prolazi, bol je za Gabrijelom sve veća'', ispričala je majka Ivana.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

''Evo, 6. veljače mome je Gabrijelu trebalo biti 10 godina. I umjesto da svom djetetu napravim veliku proslavu rođendana, ja sam sa svojim Mišom i našom djecom, Mihaelom i malom Gabrijelom, išla na groblje svom najstarijem djetetu. Ne dao Bog nikome takvu bol i takav rođendan svog djeteta! Mihael i Gabrijela su mu nosili bijele ruže i stalno plakali. Brat im strahovito nedostaje, kao i svima nama. Liječnici iz metkovske Hitne pomoći i medicinska sestra dr. Krmeka uništili su nam život svojom nebrigom i nečinjenjem'', rekla je kroz suze za Slobodnu Dalmaciju.

Komentirajući presudu pedijatru iz Zadra, majka je rekla da i oni očekuju da medicinska sestra i liječnici koji ''ništa nisu učinili za Gabrijela'' budu osuđeni i kažnjeni za svoje propuste. Traže i da ih se udalji s radnih mjesta jer, tvrdi, i dalje rade propuste.

Izvijestila je i da su u petak dali iskaz policiji.

''Ni ja ni moj suprug Mišo, kao ni naša djeca, nismo odgojeni da nekoga mrzimo i da nekome želimo zlo. Ali želimo da se kazne odgovorni, jer da su se u slučaju moga sina ponašali odgovorno, danas bi on bio živ i zdrav i imali bismo normalan život, a ne ovako proživljavali neutješne dane. Znate, svaki dan gledam iz kuće i čekam da mi se Gabrijel vrati iz škole. A on se ne vraća i nikada se vratiti neće. Ima li što gore za roditelja?'', zapitala se neutješna majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene