Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

Rijeka: Opljačkali hotel - uhićeni nakon 2 sata u kasinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog šest razbojstava i tri teške krađe riječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u utorak je odlučilo da se pokrene istraga protiv 23-godišnjaka i 31-godišnjaka, koji su zadržani u istražnom zatvoru iz kojeg mogu izaći uz jamčevine od 550.000, odnosno 350.000 kuna.

Kako je izvijestilo ŽDO, njih se sumnjiči da su od lipnja do prije dva dana, maskirani i uz prijetnju pištolja i teleskopske palice, ulazili u razne objekte na području Primorsko-gorasnke županije te uz prijetnju zaposlenicima odnosili novac. Sumnjiče se da su i provaljivali u kioske na području Rijeke i krali veće količine šteka cigareta u ukupnoj vrijednosti od 41.000 kuna.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Posljednje razbojstvo obavili su prije dva dana u riječkom hotelu "Jadran", gdje su, uz prijetnju recepcioneru, ukrali novac. Uhićeni su nakon samo dva sata u igračnici obližnjeg trgovačkog centra. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene