Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Riječki pekar svoj će kruh do Božića prodavati za samo pet kuna. U vrijeme kada cijene divljaju sugrađanima želi pomoći da uštede barem na jednoj namirnici koja treba svima.


Lulezim Qenaj u Rijeci je poznat po lijepim gestama kojima pomaže sugrađanima lošijeg imovinskog stanja. U ovo predblagdansko vrijeme odlučio se na još jednu takvu akciju.

Vezani članci Humanitarne akcije za Lavu - 4 Humanitarna akcija za malenu Lavu, brojni sportaši dali svoje dresove i opremu: "Da joj omogućimo sretno djetinjstvo" Borut Pahor prodaje Renault 4 Pahora iznenadila ponuda za njegov oldtajmer: ''Sve ima svoje granice. Za cijenu katre više nisam siguran''

U njegovim pekarama tako će se sve do Božića najfiniji kruh prodavati po manjoj cijeni, za samo pet kuna. Neki su se zapitali kako će uspjeti od toga išta zaraditi, ali on se ne žali.

Nešto zbilja važno Odrekli se napojnica da bi pomogli malim otočanima s teškoćama u razvoju: ''Za njih smo mijenjali i zakone i penjali se po svim hrvatskim planinama''

"Nije mi teško jer znam da ljudi nemaju. Drago mi je da im ovakvim cijenama olakšam život i uljepšam blagdane", rekao je za Novi list.

Bolja Hrvatska: Maja Bonačić - 3 Maja je pokrenula nešto nevjerojatno i sada pomaže mnogima: Na biciklu i trčeći "osvojila" je Everest

Ranije je kruh i druge pekarske proizvode dijelio potpuno besplatno sugrađanima koji žive u teškim materijalnim uvjetima i time osvajao srca svojih kupaca.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju