Vera Begić Blečić (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)
Vera Begić Blečić (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

Iz pritvora je nakon nepunih mjesec dana izašla Vera Begić, pročelnica Grada Rijeke za sport, koja je u pijanom stanju skrivila prometnu nesreću na istarskom ipsilonu, u kojoj je poginuo Igor Soldatić iz Umaga.


Vera Begić po izlasku iz protvora dala je kratku izjavu za medije.

Vezani članci Prometna nesreća u selu Župić (Foto: Pixsell, Edina Zuko) - 10 Teška prometna nesreća kod Siska: Kamion izbjegao srnu, prevrnuo se i udario u automobil Na autocesti A1 kod čvora Perković prevrnuo se šleper (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 3 Kaotične scene na autocesti kod Šibenika: Šleper probio ogradu i prevrnuo se, teret se rasuo po cesti

"Strašno sam u šoku od svega što je nastupilo. Životi su nepovratno upropašteni i izgubljeni. Sada samo želim zagrliti svoga sina i želim priliku da obitelji oštećenoga iskažem koliko mi je žao i da napravim sve što mogu da im ublažim bol", rekla je u suzama Begić, a prenosi Novi list.

Begić to nije prva prometna nesreća, ali je najteža u kojoj je sudjelovala. Podjsetimo, ona je prije mjesec dana, vozeći s 1,81 promila alkohola u krvi i u krivom smijeru, skrivila prometnu nesreću na istarskom ipsilonu, gdje je naletjela na automobila kojim je upravljao Igor Soldatić iz Umaga, koji se s obitelji vraćao s izleta.

Soldatić je u nesreći poginuo, a Begić je završila u pritvoru iz kojeg je u petak puštena na slobodu.