Uz objavu na Facebooku Dario Juričan, sada Milan Bandić, priložio je fotografiju plakata svoje kampanje, na kojem piše: "Ima nas mali milijun koji rušimo pravila".

Galerija


Redatelj Milan Bandić, nekad Dario Juričan, koji je promijenio ime i krenuo u kampanju za predsjednika, objavio je na Facebooku poziv volonterima za sudjelovanje u njegovoj kampanji.

Vezani članci Dario Juričan/Milan Bandić (Foto: Pixsell,Sanjin Strukic) - 1 Juričan upozorio na Bandićevo pogodovanje u najmu gradskih prostora: ''Pajde zarađuju na djeci s teškoćama'' Bandić i Bandić (Foto: Facebook) Kad se sretnu dva Milana Bandića: Zagrebački gradonačelnik napokon upoznao samog sebe

U svom je stilu na stranici kampanje napisao: "Štovatelj si korupcije i želiš sudjelovati u korumpiranju cijele Hrvatske? Javi nam se i postani volonter predsjedničkog kandidata Milana Bandića!"

Uz objavu na Facebooku priložio je fotografiju plakata svoje kampanje, na kojem piše: "Ima nas mali milijun koji rušimo pravila".

Juričan, odnosno sada Milan Bandić, dobio je sredinom rujna potvrdu Ministarstva uprave da smije promijeniti ime i s njime ide u bitnu za Pantovčak jer kaže da "želi korumpirati zemlju". Neki od njegovih slogana su ''Korupcija svima, a ne samo njima'', ''Što god vam ponude, ja nudim duplo'' i ''Korupcija: Sad il' nikad''. Točke predizbornog programa su, među ostalim, osnivanje Ministarstva korupcije, ukidanje USKOK-a te ustavna zaštita korupcije.

Pod bivšim imenom Dario Juričan snimio je filmove o Ivici Todoriću ''Gazda'' i Miroslavu Kutli ''Gazda: Početak''. Sljedeće godine trebao bi biti gotov i film o gradonačelniku Zagreba ''Kumek''.