Dario Juričan
Dario Juričan Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Redatelj i bivši kandidat za predsjednika, samozvani gradonačelnik svemira Dario Juričan uputio je poruku školarcima povodom početka školske godine.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je poruku školarcima povodom početka nastavne godine, a sada je to isto učinio samozvani gradonačelnik svemira Dario Juričan.

Vezani članci Juričan označio parking za Škoru Juričan Bandiću: ''Ti si dežurni droljo koji je Škori sredio parking i kućicu za Advent'' Dario Juričan Juričanu prošla žalba: "Rezaču etiketa, izgubio si na sudu. Ja ću biti Milan Bandić"

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Draga djeco! Sutra kreće vaš školski život. Živite u iznimno zanimljivom vremenu, punom raznih izazova i nepredvidljivosti, čak i za odrasle, a kamoli ne za vas, male i velike školarce.

Vjerujem da ćete, uz vaše roditelje, prijatelje i nastavnike, uspjeti prebroditi nevolje koje su pred vama jer vi ste žilavi mladi ljudi!

Jako mi je žao što ste morali čitati pismo gradonačelnika Bandića, tog neukog čovjeka koji je još nedavno davao preporuke da se ruke peru pepelom i kojem se trenutno sudi za niz ozbiljnih kriminalnih djela.

Ipak imam i jednu dobru vijest za sve vas: od kraja ove školske godine više nećete morati čitati pisma stričeka Bandića, jer on tada više neće biti gradonačelnik Zagreba.

Vrlo brzo ćete ga, srećom, potpuno zaboraviti, a tako i treba biti - on vam ne može biti nikakav uzor. Bit će doduše posla u čišćenju za njim, ali će nas barem sve biti malo manje sram čovjeka koji predstavlja naš grad.

A vi svoje glavice napunite znanjem, jer time će i naš grad postati ljepši i bolji. Pazite na sebe i na svoje bližnje, na vaše djedove i bake.
Stoga, krenimo polako u novi školski dan, da bi sigurni došli daleko. Želim vam uspješan početak nove školske godine!", napisao je Dario Juričan.