Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Građani Zagreba ne vjeruju da je netko bio u stanju izvesti pljačku policije, i još, povrh svega, Službu organiziranog kriminala.


U nedjelju navečer opljačkan je ured načelnika službe organiziranog kriminala u zgradi MUP-a u Heinzelovoj ulici u Zagrebu. Razbijen je sef iz kojeg su ukradena dva kilograma zlata i 280.000 eura.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Dvije maloljetne osobe otrovale se ugljikovim monoksidom: Plin istjecao iz bojlera i širio se u spavaće sobe Policija, ilustracija Što sve nije skrivio? Uhvaćen 19-godišnjak s poduljim popisom prometnih prekršaja, prijeti mu paprena kazna

Što građani garda Zagreba misle o ovoj nevjerojatnoj pljačkim, provjerio je reporter Dnevnika Nove TV, Domagoj Mikić. Građani su kazali kako ne vjeruju da je netko bio u stanju izvesti pljačku policije, i još, povrh svega, Službu organiziranog kriminala.

'Ne vjerujem. Nije moguće, to vam je patka', rekao je jedan od građana, koji dodaje 'ako je istina, onda je pljačku izveo netko tko tu radi. Oni točno znaju gdje je što'.

Neki od komentara građana bili su kako ovo govori puno o samom poslu policije, odnosno da ne obavljaju dobro svoj posao, da je netko nekome omogućio pljačku, da su i policajci samo ljudi te kako uvijek ima nekog tko je ispred policije.

Sve reakcije i nove nformacije o pljački možete pratiti u redovnim informativnim emisijama Nove TV.