Kineski premijer Li Keqiang stigao je u Banske dvore na sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem. Dvojica premijera razmijenila su zanimljive poklone.

Galerija


Kineski premijer Li Keqiang stigao je na Markov trg, gdje ga je dočekao premijer Andrej Plenković. Nakon ceremonije službenog dočeka dvojica premijera upisala su se u Zlatnu knjigu, a nakon toga uslijedio je sastanak izaslanstava Hrvatske i Kine.

Vezani članci Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić ispričala nam je čemu se posvetila nakon pobjede u showu: ''Nikad ne stajem'' Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Vozač koji udario djecu na biciklima pa pobjegao pušten na slobodu, oduzet će mu se vozačka dozvola

Dvojica premijera razmijenila su i poklone. Kineski premijer poklonio je Plenkoviću košarkašku loptu, dok je Plenković kineskom premijeru poklonio Rimčev pametni bicikl, ali i nogometnu loptu koju su potpisali hrvatski reprezentativci.

Plenković: "Posjet kineskog premijera velika je šansa za hrvatsko gospodarstvo, a projekt Pelješkog mosta ključna prekretnica"