Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak u Banskim dvorima

Zanimljiva razmjena poklona Plenkovića i kineskog premijera: Rimčev bicikl, nogometna i košarkaška lopta

Razmjena poklona (Foto: Greyp Bikes)
Razmjena poklona (Foto: Greyp Bikes) Greyp Bikes
Aktualno Galerija +0 Razmjena poklona (Foto: Greyp Bikes) Galerija 1/1 >>
Kineski premijer Li Keqiang stigao je u Banske dvore na sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem. Dvojica premijera razmijenila su zanimljive poklone.

Kineski premijer Li Keqiang stigao je na Markov trg, gdje ga je dočekao premijer Andrej Plenković. Nakon ceremonije službenog dočeka dvojica premijera upisala su se u Zlatnu knjigu, a nakon toga uslijedio je sastanak izaslanstava Hrvatske i Kine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pomoć pružena u bolnici Muškarac (81) autom naletio na 11-godišnjeg dječaka: Težina ozljeda nije poznata Ilustracija Pitanje budućnosti Desničarske vlasti vraćaju automobile na ulice gradova: Ta odluka mogla bi im se obiti o glavu na više načina

Dvojica premijera razmijenila su i poklone. Kineski premijer poklonio je Plenkoviću košarkašku loptu, dok je Plenković kineskom premijeru poklonio Rimčev pametni bicikl, ali i nogometnu loptu koju su potpisali hrvatski reprezentativci.

Aktualno Plenković: "Posjet kineskog premijera velika je šansa za hrvatsko gospodarstvo, a projekt Pelješkog mosta ključna prekretnica" +0 Poklon za kineskog premijera (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Plenković: "Posjet kineskog premijera velika je šansa za hrvatsko gospodarstvo, a projekt Pelješkog mosta ključna prekretnica" 1/1 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene