Kupovina, ilustracija
Kupovina, ilustracija Foto: Getty Images

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti trgovine će raditi skraćeno, po nedjeljnom vremenu ili neće uopće biti otvorene za kupce. Donosimo pregled radnog vremena većih trgovina i trgovačkih lanaca.


Zbog praznika Dana pobjede i domovinske zahvalnosti neke trgovine 5. kolovoza imat će drugačije radno vrijeme. Većina će ih raditi skraćeno ili po nedjeljnom radnom vremenu.

Vezani članci Miroslav Škoro Domovinski pokret neće biti dio službenog protokola u Kninu: "Nećemo sudjelovati u samopromociji hrvatsko-srpske trgovačke koalicije" 25 godina nakon Oluje ''Daj da se fotkamo prije polaska. Tko zna hoćemo li se vratiti'': Istarska policija prisjetila se događaja od prije 25 godina

Veće prodavaonice Konzuma uglavnom će raditi kao i obično, a one manje radit će skraćeno i uglavnom biti otvorene do 13 ili 14 sati. Ovdje možete pogledati radno vrijeme za pojedina prodajna mjesta.

Lidl će na Oluju biti otvoren do 18 ili do 20 sati, a poneke će poslovnice biti otvorene i do 23 sata. Neke prodavaonice ipak će skratiti radni dan, a više informacije doznajte ovdje.

Prema skraćenom radnom vremenu radit će i neke poslovnice Interspara i Plodina. Kaufland će raditi kao i obično, a radno vrijeme vama najbliže poslovnice provjerite ovdje.

Šoping centri neće zatvoriti svoja vrata 5. kolovoza. Radno vrijeme pojedinih trgovina u Avenue Mallu možete doznati ovdje.

Šoping centar City Center one West, kao i East radit će kao i inače - od 9 do 21 sat. Prema redovnom radnom vremenu radit će i zagrebački Arena Centar, kao i Westgate. 

Radno vrijeme svih Supernova centara u Hrvatskoj pogledajte ovdje.

Podsjećamo da u kupovini budete odgovorni i da obratite pozornost na epidemiološke mjere zaštite od koronavirusa sebe, kao i drugih kupaca te da obvezno dezinficirate ruke pri ulasku u trgovine.