Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krive Orešara

Radnici splitskog Montera blokirali ulaz u zgradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponovno izbilo nezadovoljstvo radnika, ovaj put splitskog Montera.

Radnici splitskog Montera danas su direktorima blokirali ulaz u zgradu. Sjeli su na stubište Uprave tvrtke poručujući da ne namjeravaju i dalje mirno raditi bez plaće bez koje su već deset mjeseci.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Nedostatak građevinskih radnika - 5 uvozimo radnu snagu Građevinskih radnika nedostaje u cijeloj zemlji, a najviše u dva zanimanja: "Nisu dovoljno kvalificirani i kompetentni"

Tvrtka je dio propalog imperija Brune Orešara, a dočekao ju je sličan scenarij kao i njegove tvrtke Uzor i Jadrankamen. Monter, koji je desetljećima ugrađivao instalacije u zgrade po cijelom svijetu i imao tisuću zaposlenih, srozan je u privatizaciji na jedva 60-tak radnika. Radnici pozivaju Odvjetništvo da istraži gdje je odlazio novac poduzeća.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene