Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strahuju da ne preuzme stranku

Radimir Čačić na subotnjem ručku s kolegama iz HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Subotnji ručak Čačić je proveo s članovima HNS-a iz Varaždina.

Bivši predsjednik HNS-a i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić iskoristio je "slobodan" vikend i dolazak u Varaždin za susrete s nekolicinom istaknutih članova stranke iz Varaždinske županije.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Izvori bliski Čačiću otkrivaju da je riječ o subotnjem ručku u jednom restoranu nadomak Varaždina.

Prema neslužbenim informacijama s tog sastanka, nije bilo riječi o "teškim" temama i nikakvi razgovori ili dogovori nisu vođeni o političkoj budućnosti Čačića ili eventualnom preuzimanju HNS-a kada se vrati s odsluženja zatvorske kazne ili osnivanju nove stranke.

Milan Bandić pio 'radnu kavu' s Jakovčićem i Hreljom, popit će i s Čačićem

Neslužbeni izvor potvrdio je da je Čačić pričao na koji način provodi vrijeme u zatvoru, razgovaralo se i o općenitoj političkoj situaciji u zemlji, ali ništa više i konkretnije od toga.

S Čačićem se na ručku našlo par članova a, po informacijama iz HNS-a, trebao je stići i bivši saborski zastupnik i bivši čelni čovjek HEP-a Zlatko Koračević, koji se na kraju, kako se neslužbeno doznaje, ipak nije pojavio na druženju.

Inače, među vodećim članovima HNS-a u Varaždinskoj županiji navodno prevladava mišljenje da se Čačić nakon izlaska iz zatvora ipak neće politički akitvirati. Prema tim istim informacijama takav scenarij priželjkuje većina članova jer bi se na taj način sačuvala stabilnost stranke, doznaje se u HNS-u.

Čačić je od svibnja na odsluženju zatvorske kazne, jer je u Mađarskoj izazvao prometnu nesreću s dvoje poginulih, a prije petnaestak dana izbačen je iz HNS-a uz objašnjenje da niti jedan član nije iznad stranke. Mediji nagađaju da je Čačić izbačen jer je vrh HNS-a strahovao da bi nakon izlaska iz zatvora mogao pokušati preuzeti stranku. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene