Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na pruzi

FOTO Nesreća u susjedstvu: Vlak se zabio u grupu radnika, ima poginulih i teško ozlijeđenih

Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 3
Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 3 N1 Slovenija
Aktualno Galerija Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 1 Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 1 Foto: N1 Slovenija Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 2 Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 2 Foto: N1 Slovenija Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 3 Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 3 Foto: N1 Slovenija Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 4 Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 4 Foto: Denis Sadiković/N1 Slovenija +2 Željeznička nesreća u Sloveniji na prijelazu Rakitnik - 5 Galerija 1/7 >>
Dvije osobe poginule su u četvrtak na pruzi između slovenske Postojne i mjesta Prestranek kada je na željezničkom prijelazu Rakitnik putnički vlak udario u skupinu radnika Slovenskih željeznica.

Po prvim informacijama, dva su radnika poginula na mjestu željezničke nesreće koja se dogodila u četvrtak na pruzi između slovenske Postojne i mjesta Prestranek. 

Putnički vlak udario je u skupinu radnika Slovenskih željeznica koji su radili na održavanju pruge, a dva su radnika teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snažni naleti vjetra VIDEO Upaljeni alarmi, čekaju najjači udar oluje: Škole zatvorene, otkazana putovanja, a najgore tek dolazi

Nesreća se dogodila oko 9 sati kada je devet radnika obavljalo hitne radove na održavanju pruge. Slovenske željeznice izvijestile su da se radovi mogu izvoditi u intervalima između prometovanja vlakova.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Rugvici Užasna nesreća FOTO U prometnoj nesreći blizu Zagreba poginula dva motociklista, jedna žena teže ozlijeđena

Državno tužiteljstvo u Kopru izvijestilo je da će očevid obavljati istražni sudac te će biti prisutan i tužitelj. Trenutačno je obustavljen željeznički promet na toj relaciji, a za putnike je organiziran alternativni autobusni prijevoz.

Uskoro bi se trebala održati konferencija za novinare na kojoj bi trebalo biti poznato više informacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene