Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA IH U LJEKARNAMA

Krive deklaracije, krivi sastav: Tvrde da dodaci prehrani liječe, a kupce koji prigovaraju vrijeđaju i psuju

Dodaci prehrani
Dodaci prehrani Foto: Provjereno
Reporterka Provjerenog istražila je što se krije iza prodaje sumnjivih dodataka prehrani na kojima se okreću milijuni.

Proizvodi koje nudi tvrtka koja zarađuje milijune ne mogu se kupiti u ljekarni ili trgovini, već samo putem interneta ili pozivom u call centar. No kako tvrde kupci, prilikom razgovora djelatnici call centra navode kako će ih njihovi proizvodi izliječiti. Što po zakonu ne smiju.

"To je slovenska firma koja se bavi prodajom lijekova na biljnoj bazi i mi to na taj način komuniciramo ljudima. Nekad se kaže da je dodatak prehrani, a u većini slučajeva da ne, nego da su to proizvodi koji će ih izliječiti", govori za Provjereno jedan od svjedoka.

Pročitajte i ovo Tena Bašić, vizažistica Donosi Provjereno Ožiljci i neobične pjege ih nisu zaustavili da žive svoje snove: Nakon teške nesreće plesala sa svjetskim izvođačima

Pročitajte i ovo Nogometni stadion Marin Ćaćić nikog nije bilo da pomogne Nekoliko dana prije 24. rođendana, mladi nogometaš srušio se na terenu. Je li njegova smrt mogla biti spriječena?

Kupci govore da, kada se požale – dočekaju ih psovke i vrijeđanje. Reporterka Provjerenog Ana Malbaša i sama je nazvala i naručila proizvode te ih odnijela na analizu. I to kako bi saznala – sadrže li ti proizvodi uistinu ono što im piše na pakiranjima. Sa svime ovime suočila je i vlasnika tvrtke, koji ovim poslom zarađuje milijune.

Što na sve kaže, pogledajte u Provjerenom večeras u 23:30 na Novoj TV!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene