Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donosi Provjereno

Bračne ili partnerske svađe, svađice i epske bitke - bez njih nema prave veze: "Oni koji kažu suprotno vrlo vjerojatno lažu. Barem malo"

Aktualno Galerija Filip i Slađana Gržinčić Filip i Slađana Gržinčić Foto: DNEVNIK.hr Filip i Slađana Gržinčić Filip i Slađana Gržinčić Foto: DNEVNIK.hr Mira i Stjepan Leš - 1 Mira i Stjepan Leš - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mira i Stjepan Leš - 2 Mira i Stjepan Leš - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Mira i Stjepan Leš - 3 Galerija 1/6 >>
Zbog neopranog posuđa, čarapa koje je netko ostavio na podu, zbog hrkanja, previše vremena na mobitelu, odgoja djece, toga koliko je tko potrošio novca... Priznajte, nema toga oko čega se sa svojim partnerom ili partnericom dosad niste posvađali. I znate što? Niste jedini. Svi se parovi svađaju, ali svi. Oni koji kažu da se ne svađaju, stručnjaci tvrde - lažu. Jer par bez svađe ne postoji. Potvrdili su to reporterki Provjerenog Maji Medaković Filip i Slađana, koji su u braku sedam godina, ali i bračni veterani Mira i Stjepan, koji su sudbonosno da izrekli prije više od pola stoljeća. Je li nakon svađe pomirba uistinu tri puta slađa, kako kaže sugovornik Provjerenog, i jesu li preživjeli oni koji su supruzi spočitali da njihova mama bolje kuha?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene