Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donosi Provjereno

Sporni ugovori: Majka i kći tri godine ratuju na sudu - "Meni su odbrojeni dani, oni su meni dušu iščupali. Ona želi da ja umrem"

Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 11
Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 11 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 9 Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 9 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 1 Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 1 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 2 Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 2 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 3 Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 3 Foto: DNEVNIK.hr +8 Provjereno: Sukob majke i kćeri oko skrbi i nasljedstva - 4 Galerija 1/13 >>
Kći je obećala brinuti se o majci u zamjenu za njezin stan. Potpisale su ugovor. No od brige nije bilo ništa. Na sudu su već tri godine jer majka želi prodati svoj stan i platiti si dom, ali kći ne želi odustati od stana. Detalje šokantne ispovijesti 85-godišnje Splićanke donosi reporterka Provjerenog Barbara Majstorović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene