Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VEČERAS U PROVJERENOM

Zaposlen je u gradskoj upravi i priznaje da ne radi apsolutno ništa: "Moram biti negdje osam sati, a nemam posla… Jedino što odem na pauzu"

Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5
Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5 Provjereno
Aktualno Galerija Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 1 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 1 Foto: Provjereno Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 3 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 3 Foto: Provjereno Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 4 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 4 Foto: Provjereno Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5 Foto: Provjereno +1 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 7 Galerija 1/6 >>
On želi raditi, ali mu nadređeni ne daju. Problemi ovog zaposlenika počeli su, tvrdi, nakon što je prije godinu dana odbio sudjelovati u nezakonitoj radnji. Od uzornog i odgovornog zaposlenika uskoro je postao najgori.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene