Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VEČERAS U PROVJERENOM

Zaposlen je u gradskoj upravi i priznaje da ne radi apsolutno ništa: "Moram biti negdje osam sati, a nemam posla… Jedino što odem na pauzu"

Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5
Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5 Provjereno
Aktualno Galerija Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 1 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 1 Foto: Provjereno Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 3 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 3 Foto: Provjereno Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 4 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 4 Foto: Provjereno Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5 Foto: Provjereno +1 Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 7 Galerija 1/6 >>
On želi raditi, ali mu nadređeni ne daju. Problemi ovog zaposlenika počeli su, tvrdi, nakon što je prije godinu dana odbio sudjelovati u nezakonitoj radnji. Od uzornog i odgovornog zaposlenika uskoro je postao najgori.

Provjereno donosi šokantnu ispovijest zaposlenika gradske uprave Slavonskog Broda koji tvrdi da ne radi apsolutno ništa i kojemu je jedini zadatak unutar osmosatnog radnog vremena – otići na pauzu.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..."

Iako to zvuči nevjerojatno, dodatno iznenađuje tvrdnja da zaposlenik želi raditi, ali mu nadređeni ne daju!

Njegovi problemi počeli su nakon što je prije godinu dana odbio sudjelovati u nezakonitoj radnji. Ubrzo je zaposlenik postao nepoželjan, a s vremenom su ga proglasili tehnološkim viškom. Da bi stvar bila nevjerojatnija, istu sudbinu dijeli još četvero ljudi koji su odlučili stati pred kamere i progovoriti o svom iskustvu.

Zaposlenik je na vlastitoj koži iskusio što znači postati nepoželjan nakon što je stao na put nečijim interesima. „Izdali su građevinsku dozvolu, a nisu htjeli izdati uporabnu dozvolu i onda su išli poništavati građevinsku. I otad počinju moji problemi”, tvrdi zaposlenik ureda za graditeljstvo.

Od uzornog i odgovornog zaposlenika uskoro je postao najgori: „Premješten sam iz kancelarije, smanjena mi je ocjena. A sad dvije zadnje godine, ocjena dovoljan – to je najgora ocjena u zgradi.”

Zaposlenik otkriva kako izgleda njegov radni dan: „Moram biti negdje osam sati, a nemam posla. Ne izlazim više na terene. Sjedim osam sati, jedino što odem na pauzu.” Apsurdno, ali istinito, a sve zbog toga što je odbio raditi ilegalne radnje. Poštenje koje bi se inače trebalo nagrađivati, ovaj zaposlenik još uvijek skupo plaća, a zabrinjavajuća je činjenica što sličnih situacija ima više.

Cijelu priču pogledajte danas u emisiji 'Provjereno' u 23:00 na Novoj TV!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene