Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POBUNA MJEŠTANA

Borba za lokalnu cestu - roštiljem na bager: ''Bog je dao svakome od nas jedan kvadratni metar sunca...''

Roštiljem na bager! Tako bi se mogao nazvati prosvjed mještana Ruskamena kraj Omiša koji je trajao od utorka ujutro. Na terenu je bila reporterka Nove TV Sofija Preljvukić.

Bore se za lokalnu cestu koja vodi do plaže, i koja je, ističu i u Gradu Omišu, oduvijek bila javna, ali vlasnik koji je kupio hotel smatra da je s hotelom kupio i tu cestu pa ju je jutros blokirao bagerom.

A mještani su pred bagerom odlučili zaroštiljati. Sve je osiguravala policija, bilo je blokada policijskim kombijima, i prijetnji pauk službom.

Mještani Filip i Mile kažu da su izmislili najnoviji specijalitet. Zove se "kobasice, ala bager", to su posebne kobasice koje spremaju danas.

Tonči Kovačić, predsjednik Mjesnog odobra Lokve Rogoznica, naglašava kako ta cesta pokazuje x primjera kako se bogatašima kad dođu do nečega treba dati i zadnji kamen.

Pročitajte i ovo Marjan - 3 GRADILIŠTE U ZAŠTIĆENOJ ZONI Što rade bageri unutar park-šume Marjan? "Na Marjanu ne bi trebalo raditi ništa, pogotovo u zaštićenom dijelu!"

Pročitajte i ovo Marija Bonić - 2 Umjesto zarade - imaju trošak Zbog radova ostali bez vode, ali ne i bez računa. Odgovor investitora ih iznenadio, a gdje curi - odmah otkrio reporter Dnevnika Nove TV

"Ja kažem ovako, Bog je dao svakome od nas jedan kvadratni metar sunca. Ja dopuštam da on ima 17, ali nek' ne dira onaj moj metar, onaj moj metar je moj i od sviju nas", poručio je Kovačić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene